B.34: DÜNYA GEMİSİNİN KAPTANI

1.3K 288 197
                                    

🌟
Slmmyfriends (:
Beğenilerinizi bekliyorum.
İyi okumlar:)

>NuhTufan<

İşler nasıl ve ne zaman bu kadar bozuldu bilmiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İşler nasıl ve ne zaman bu kadar bozuldu bilmiyorum. Ama ne ekersen onu biçtiğin bir dünyada karma götünde patlamaya hazırdı. Ne kadar iyi olduğun ya da kötü olduğun bir şeyi değiştirmiyordu. Bir şeyler ters gitmeye gönüllüydü.

Evdekiler kimdi?

Doğu olamazdı. Bunlarla uğraşmazdı. Uğraşır mıydı? Parayla adam mı tutmuştu? Ne için? Bizi korkutmak için mi? Eğer öyleyse bu sefer cidden kötü olacaktık. Piç herif!

Yade'yi ve çocukları geri de bırakıp direk banyoya girdim. Sessiz olmaya gayret ederek ayağımı küvete sokup suyu açtım ve cihazı suya tuttum. Ne? Bu işe yaramalıydı değil mi? Su onu bozacak ve ciyak ciyak bağırmasına sebep olacaktı. Hırsızlar kaçacak, polisler gelecekti. Bu çözüm odaklı en kısa yoldu. Yeşil ışığı kırmızıya döndüğünde suyu kapatıp banyodan çıkarken sese odaklandım. Lanet beyin niye ötmüyordu?

Merdivenlerin başından aşağıya baktım. Sesleri dinledim. Aşağı katta kimse yoktu. Sesler atölyeden geliyordu. Siktir! Doğu değildi işte. Bu iyi mi, kötü mü?

Mutfağa geçip beynin olduğu dolabı açtım. Çalışır vaziyette gözüküyordu. Her şey normal gibiydi. Ayağıma baktım. Kırmızı ışık parlıyordu. NİYE ÖTMÜYORSUN? Hayır, hayır bir sorun vardı işte. Ama ne?

Arkamı döndüğümde Yade'nin şaşkın suratını gördüm. Siktir! SENİN NE İŞİN VAR BURADA?

"Beni korkuttun!" Diye fısıldadı.

"Burada ne işin var? Yukarı çık hemen!" Dedim.

"Luna için geldim." Dedi kucağındaki kediye sarılarak.

Yade, hayır ya. "Yukarı çık!"

Başını sallayıp dönmüş gidiyordu ki iri yarı adam ortaya çıkıverdi. Beni fark etmemişti ki kıza odaklıydı. Yade, Luna ile ilerliyordu. Bana bakmaya döndüğünde adamı fark etti. Yade'nin gözleri bana kayarken aklıma gelen tek şeyi hayata geçirip Yade'ye koşmasını bağırıp adama doğru atıldım. Adam beni fark ettiğinde artık çok geçti. Şok tabancasını kolunun altından bedenine dayadığım an tuşa bastım ve adam çarpılarak yere devrildi. Düştüğü yerde kasılmaya devam ediyordu. Yade gözden kaybolmuştu ki başka biri peşine düştü. Engel olmak için yine atıldım ama bir başka adam beni tuttuğu gibi yumruğunu suratıma indirdi. Kaç kişiler lan bunlar? Kaç kişi gücündeydi bu adam?

Düştüğüm yerden kalkmaya çalıştığımda attığı tekme ile acıyla iki büklüm oldum. Ama çok acıtıyorsunuz siz!

Az önce şok verdiğim adam yerden kalkmıştı.

"Piç kurusu!" Diyerek yere tükürdükten sonra siyah kar maskesini düzeltti.

Salona inen iki küçük basamak üzerinde yatarken kalkmaya çalışmıştım ki sol bacağıma var gücüyle bastı. Engel olamadım. Ondan kaçamadım. Yemin ederim kırıldığını canlı canlı hissetim ve haykırdım.

Kayıp Ruhlar AnıtıWhere stories live. Discover now