yaşlanma problemi

7.1K 677 208
                                    

diğer bölüm final :')

bebiklerim bu arada merak eden olursa diye bilgilendirme yapayım;

jeongguk, taehyung, yoongi, namjoon ve seokjin müzik klübünde

jimin, hoseok, yugyeom ise dans klübünde

ayrıca jeongguk ekonomiden mimarlık bölümüne geçti; taehyung, yoongi, namjoon ve seokjin (kısacası 3kim1min grubumuz) müzik bölümündeler

jimin analitik kimya bölümünde, hoseok ise yazılım mühendisliği okuyor.

yoongi,namjoon ve seokjin 4. sınıflar

taehyung, hoseok, jeongguk ve jimin ise 3. sınıf ❤️

×××

©Jeongguk©

Üniversitemizin belli klüplerinin düzenlediği ağaç dikme gezisi için dikilecek ormana doğru giden otobüste Taehyungun omzuna yatarak uyumaya çalışıyordum,fakat ne mümkün..

Jimin ve Yoonginin arkadan among us oynarken gelen "Adam ventten çıktı gördüm!", "Ya beş eldir oynuyoruz bir kere bile imposter olamadım.","Jimin lütfen öldürdüğüm adamı report etme.","Yoongi koş! Öldürecek beni!" çığlıkları,

Namjoon ve Seokjin hyungun müzik hakkında konuşmaları,öpüşmeleri,cilveleşmeleri,gülüşmeleri,şarkı söylemeleri,

Hoseokun ise Yugyeomla geçmiş hakkında konuşup gülüşmesi,dans kareografileri hakkında bangır bangır konuşup hareketleri göstermeleri beni adeta deliye çeviriyordu.Sorun şu ki;Jimin ve Yoongi hyung arkamda,Namjoon hyung ve Seokjin hyung önümde,Yugyeom ve Hoseok ise tam yanımdaki koltuktalardı.

Tek istediğim sakin ve Taehyungla iç içe bir yolculuk geçirmekken adeta hayvan çiftliğine düşmüştüm.Kudurmak üzereydim.

Taehyung iç çekişlerimden ve yüz ifademden ne düşündüğümü anlamış olacak ki saçlarımla oynadıktan sonra kulaklığın birisini kendine,diğerini bana takıp Lana Del Rey'in Ride şarkısını açmıştı.Saçlarıma ufak bir öpücük kondurduktan sonra yanağımı okşamaya başlamasıyla mayışmış,uyumaya hazır olduğumu hissetmiştim.

×××

©Jeongguk©

"Taehyung,bu ne?"

Küçük bir tabelanın üzerinde gördüğüm yazıyla içimi sıcaklık kapladı.

Sahte olmayan iki aşığa ait. -Taekook-

Üstündeki yazıyı okuduktan sonra Taehyung elimdeki minik tabelayı alıp diktiğimiz ağacın tam yanına sapladı.

"On yıl sonra buraya geldiğimizde hangi ağacın bize olduğunu karıştırmamış oluruz."

Ona bakıp gülümsemiştim.On yıl sonra geldiğimizde.Birlikte on yıl geçirecek miydik acaba gerçekten.Keşke geleceğe ışınlanıp bakma şansım olsaydı.

"On yıl boyunca birlikte olur muyuz ama?"

Sorduğum soruyla bana imalı bir bakış atıp piercingli kaşını havaya kaldırmıştı.Güzel elleri ile yumuşak saçlarımla oynadığında ise kendimi bebek gibi hissetmiştim.

"Planlarımda seninle birlikte yaşlanmak var Gguk."

Dediği şey kalbimi hızlandırıyor,yerimde duramamama neden oluyordu.Uzanıp yanağına bir buse kondurmuştum anlık gelen sevgi patlamasıyla.

Birden aklıma gelecekte olacağını umduğum anlar canlanmıştı.Evimizde Taehyung ile olan tatlı atışmalar,oyunlar,seksler,yemekler,filmler,danslar,gitarlar,müzikler içinde geçen sıradan bir yaşam.

fake lover ✓  Where stories live. Discover now