1.7°

11.7K 140 82
                                    

//Yandere\\

Stray Kids ; Cezaları.





Bangchan / Bang Christopher Chan

"Yani babygirl velet olmaya karar veriyor? Belki bir tasma kalın kafandan geçebilir. Herhangi bir morluktan şikayet ettiğini duymak istemiyorum. Bu senin hatan."





Lee Know / Lee Minho

"Grçekten ne kadar ileri gidebileceğini mi düşündün, tatlım? Bu şekilde kaçmak.. Sadece beni terk edecektin, velet." Minho sinirlenirdi ve onu her seferinde terk etmekten korkmanızı sağlardı.

Dayak, cinayet, işkence. Sen bunu bir daha denemeyeceğine söz verene kadar hepsini yaptı.





Changbin / Seo Changbin

"Hmm... Belki de senin kardeşin?" Changbin neredeyse çocukça sordu. Sohbeti duyan biri olsaydı, onları vahşice öldürmekten bahsettiğinden asla şüphelenmezlerdi. Zaten bir listesi vardı ve daha fazlasını ekliyordu. "Eylemlerinin sonuçları var. Ne ekersen onu biçme zamanı. "





Hyunjin / Hwang Hyunjin

"Yaramaz, yaramaz, yaramaz." Hyunjin başını sallayarak dilini çekti. "Çok iyi davranışlarının gerçek olamayacak kadar sahte biliyordum. Belki de arkadaşlarını öldürmeliyim? Hayır? Neden yapmayayım? "

Sırıtmadan önce kollarını kavuşturdu. "Üzgünsün? Bana ne kadar üzgün olduğunu göstermeye ne dersin? Dizlerinin üzerinde."





Han / Han Jisung

"Böyle bir ağız ... Bana canavar diyor. " Seni izlerken koltuğuna yaslanarak güldü. Düşürmüş gibi davrandı ama ertesi sabah sana bir kutu sundu. Kız kardeşinin kafasını kesti. "Oynamak için çok eğlenceli bir oyuncak. Daha yüksek sesle. Velet gibi davranırsan tekrar oynamaktan çekinmem."





Felix / Lee Felix

Felix hemen sana yumruk attı. "Beni polise şikayet etmekle tehdit mi ediyorsun? Ağzın dikilirse konuşamazsın! Beni dene babydoll. Sana bu canavarın neler yapabileceğini tam olarak göstereceğim."






Seungmin / Kim Seungmin

"Bebeğim, sen... beni terk etmeye mi çalıştın?" Gözlerinde yaşlarla sordu. Benden daha iyi birini mi buldun? Ben tam olarak bir kayıbım. Elbette daha iyi birini bulmak istersin. Belki de kendimi öldürmeliyim? "

Seungmin'in sana elini sürmesine asla gerek kalmadı. Seni duygusal olarak manipüle etti.

"Hayır? Beni terk etmedin mi bebeğim? Öyleyse neden... Bu gece dışarı çıkmak ister misin-kanepede kucaklaşmaya ne dersin? Bu kulağa daha iyi geliyor, kimin dışarıya çıkmaya ihtiyacı var ki?"

Farkında bile olmadan, Seungmin'in tuzağına o kadar çok düşeceksin ki, olası bir çıkış yolu yok.





I.N / Yang Jeongin

"Noona, beni öylece terk mi edecektin? Seni götürmeye çalışan piç de kim? Huh? Yavaşça kanaması için küçük kesikler yaparak onu kemik kemik kıracağım. Ya da daha iyisi, bence önce babandan kurtulmalıyım. Sonra annen. Belki senin en iyi arkadaşın. Ah tatlım, bana hafta sonu planlarımı verdin! "

_____________________________________

Oy bırakmayı unutmayın

•Stray Kids Reaction•Donde viven las historias. Descúbrelo ahora