𝚓𝚞𝚘𝚗𝚒𝚊 2 𝚔𝚙𝚕

118 3 0
                                    

haluaa, ei halua

Poika,  jolla oli oikeus valita rakkaustarinoiden kohtalojapoika, , jolta rakkaus oli vienyt kaiken. Kaksi nuorta, jotka halusivat estää rakkauden, mutta syyllistyivät siihen itse.

-

lumme lammikko

Murhaaja dumppas aina samaan lampeen ruumiit, jonka pohjalta hajottajat muuns ne lumpeiks. Lampi sai siitä nimensä ja uhrien omaiset (kaiken selvittyä) kokoontuivat sinne aina muistelemaan. 

Vuosienki päästä lampi oli suosittu paikka, jossa omaiset hijoivat suunnitelmaa kostaa. (Kostavat murhaajalle, sen sukulaiselle tai muulle läheiselle) siitä syntyi verilöyly, josta tuli uus asia josta lampi tunnettii. 

kirjan nykyaikana paikasta kerrotaan kauhutarinoita, mut yllättävää kyllä ne päähenkilöt vois lähtee sinne, joku tuntee vetoo paikkaa kohtaan ja päättää murhata ystävänsä. Toistaako historia itteensä?

Jotai tämmöstä, tietystihän vois kertoa siitä ajasta ku murhaaja oli, verilöylyst tai koko höskästä, käyttäkää mielikuvitustanne jos jotai tästä keksitte. 

-

Oon ollu taas nii aktiivinen tiietää.

sori siit.

Jos ette oo käyny lukee mun uutta kirjaa "my universe", ni pyydän et käykää ees lukee prologi ja kertoo mielipiteitä! Kyseessä siis skz ficci, jonka shippi: HyunjinxJeonginxFelix!
Ite oon aika ylpee kyseisestä kirjasta ja juonesta, jonka siihen keksin, se toki avautuu lukijoille myöhemmi enemmä, kyseessähä 40 lukuinen tarina, josta vasta 4 lukuu julkastu.

~~startinyy


ylijäämiä muilleWhere stories live. Discover now