21.- Charms.

192 4 4
                                    

OMG GUYS! 1K LEZERS OP HET VERHAAL? WTF! Ik had verwacht dat ik misschien 50+ readers ging krijgen maar 1k? GUYS!!!!! IK BEN JULLIE ZO DANKBAAR! En om deze reden wil ik iets terug geven. De lezers hebben de keuzen uit 3 dingen.

1.- 10.000 WOORDEN HOOFDSTUK (bepaal zelf wat er gaat gebeuren.)

2.- Deze hele week elke dag 1 hoofdstuk.

3.- Nieuwe mensen met de namen van jullie!

Laat het me weten in de comments!

POV ELVIE HARPER RIDDLE: (ik heb besloten om hier wel gewoon Riddle neer te zetten!)

Als ik de grote zaal binnen loop , loop ik gelijk naar Rose en vertaal haar wat er gebeurd is met Harry zonet. "Je hoefde de Dare niet te doen , weet je?" Zegt ze. "Het is niet zo'n probleem. Ik moet Harry voor de rest van de dag gewoon negeren en dan is het al voorbij." ''Oke , maar als je niet meer wilt moet je gewoon stoppen!'' ''Kunnen we gewoon eten?'' vraag ik geïrriteerd. ''Sorry.'' zegt Rose.

We hebben de hele tijd in stilte gegeten en zijn weggegaan zonder iets te zeggen. Ik begin te lopen naar Charms les en kom ondertussen , je kan het al raden , Malfoy tegen. ''Riddle!'' zegt hij. ''Mijn naam is niet Riddle!'' zeg ik terug terwijl ik loop. Hij komt naast me lopen en ik stop gelijk. ''Wat moet je , Malfoy?'' "Niks belangrijks. Alleen kijken hoe het gaat.'' Zegt hij. ''En waarom zou dat jou iets boeien?'' ''El , het spijt me.'' zegt hij met puppy ogen. Hij weet dat ik niet tegen puppy ogen kan. ''Draco-'' ''Ik weet dat je het niet gelooft. Maar het spijt me echt. Denk ik.....ik ben niet goed in sorry zeggen.'' ''Kunnen we dit een andere keer doen? Ik heb Charms en wil mijn les niet missen!'' ''Best. Maar ik heb ook Charms dus loop ik wel mee.'' ''Ga je gang Malfoy.'' zeg ik terwijl ik begin te lopen.

In de les is Malfoy achter mij komen zitten. Ik ben rustig aan het schrijven als er een papieren vogeltje mijn kant op vliegt en voor me land. Ik kijk even of iemand het heeft gezien en maak hem open.

'Waarom heb ik je vandaag nog 0 keer met Potter gezien?

DM'

Ik kijk achterom naar Draco en hij geeft een teken dat ik moet reageren. Ik begin een antwoord te schrijven en stuur hem terug.

'Omdat ik een Dare heb waardoor ik 1 dag lang als een echte Slytherin moet doen tegen Harry.

EH'

Na een paar seconden krijg ik weer 1.

'Oef.....maar kom vanavond na het eten naar de Atronomy Tower. En geen gemaar van dat je niet kan.

DM'

'Oké , heb je nog wat belangrijks te schrijven want anders ga ik weer verder met mijn werk!

EH'

'Nope. Niks anders. Succes met je werk.

DM'

Krijg ik als laatste binnen. Ik begin weer verder te werken en zo gaat al snel de hele dag voorbij. Geen enkele les met Gryffindor gelukkig want anders had ik een probleem. Als ik de grote zaal binnen we lopen om te eten word ik aan de kant getrokken en in een bezemkast geduwd. ''Hallo?'' zeg ik. ''Hey...'' hoor ik een stem terug zeggen. ''Wat moet je?'' ''El , please! Heb ik iets fout gedaan?'' vraagt hij. ''Potter , laat me hier uit.'' zeg ik. 'Elvie , denk aan de Dare...' denk ik snel. ''E-elvie...'' hoor ik hem zeggen terwijl het licht aan gaat. Daar staat hij dan , met tranen in zijn ogen. Ik neem hem direct in mijn armen. ''Het spijt me zo erg!'' zeg ik zacht. ''Waarom?'' ''Wat? ''Waarom negeerde je me?'' ''Ik had een Dare , laten we het daarop houden.'' ''Dus ik heb niks fout gedaan?'' ''Tuurlijk niet!'' En zo zitten we een hele tijd in de bezemkast tot Sneep erachter komt en ons eruit stuurt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey mensen. Ik weet het , een super kort hoofdstuk maar moest gewoon even iets posten!

Just A Normal Witch - DUTCH (HP Fanfic)Where stories live. Discover now