Ağabeyʰⁱˢᵒⁱˡˡᵘ

760 72 259
                                    

[Reklamlar:Betül kankim KilluGon yazıyor ve kitapları müthiş yani öyle böyle değil. KilluGon arıyor ama bulamıyorsanız onun profiline uğrayın derim justsapphireblue ♥️]

🍀|Gon

Gözlerimi açtığım zaman üstüme eğilmiş bir yüz görmem ile "lan ne oluyor?!" diyip kendimi sola doğru atmam ve suya düşmem bir oldu.

Hay ben böyle işin...

Gözlerimi açtığım zaman Killua'nın mavi gözleri ile karşılaşmam bir oldu.

Bir süre mal gibi birbirimize baktık. Ardından o benim belimden tutup yüzeye doğru yüzmeye başladı.

Suyun yüzeyine çıktığımız zaman kahkaha atan birini duydum. Başımı kenara çevirdiğim zaman bir kurt kadının kahkaha atarken gördüm.

Kurt kadın olduğunu dişlerinden,kulaklarından ve tırnaklarından anladım. Bir de saçları acayip derece kabarıktı.

"Benden korkan bir sürü kişi gördüm ama ilk defa korku yüzünden suya düşen birini görüyorum."

Kahkahası durduğu zaman ıslak kıyafetler ile yüzeye çıktım. Yapraklar döküldü dökülecek durduğu için acil bir şey yapmam gerekiyordu.

Killua elini göğüsümün üstüne koydu. Kalp atışlarım bir anda hızlanmaya başlamıştı. Nefesim düzensizleşmeye başlamıştı. Dışa yansıtmamak için nefesimin çoğunluğunu çimenlere vermiştim.

Neler oluyordu?

Üstümdeki su Killua'nın eline geçtiği zaman yapraklar tekrar eski yerlerine geçti.

"Teşekkürler." Gülümsedi. Bende ona gülümsedim.

Bu gülümsemeyi bir ıslık sesi bozdu. "Ben buna ship der susarım." Ben o ne lan dercesine kurt kadına bakarken Killua kıpkırmızı kesilmişti.

Elindeki su kütlesini kurt kadına fırlattı ve kurt kadın baştan aşağı ıslandı. Kurt kadın ulurken ben buna cesaret ettiği için hayranlıkla Killua'ya dönmüştüm.

"Keitha-nee! Sakın bir daha böyle bir şey söyleme."
"Ya Killua senin elinin ayarına ok ucu sokayım ben! Biliyorsun kurt formumda suyu sevmiyorum."
"Bende beni birileri ile shiplemeni sevmiyorum ama sen yapmaya devam ettiğin için bende seni ıslatma ya devam edeceğim."

Kafam ikisinin arasında pinpon topu gibi gidip gelirken aniden sesimi biraz yükselterek konuştum. "Bana neler olduğunu söyler misiniz?!" İkisi de bana döndü. "Boşver. Önemli bir şey değil." Adının Keitha olduğunu öğrendiğim kurt kadın sırıtırken Killua hâlâ kızarık ve kızgın bir şekilde ona bakıyordu.

Kurt kadın bana döndü. "Bu arada ben Keitha. Bir kurt kadınım. Zaten anlamışsındır. Hasunohana klanının lider alfasıyım. Memnun oldum." Ağzım beş karış açılırken gözlerim büyük ihtimal ışıktan fazla parlıyordur.

"Hasunohana...kurt klanları arasında en çok betaya sahip olan klan! Üstelik farklı farklı dersler alınan geniş bir klan. En merak ettiğim klan..." Keitha-nee,Killua dan büyükse benden de büyüktür saygısızlık etmeyelim,gülümsedi. "Yarın klanı sana gezdirebilirim." Gözlerim daha da parladı. "Gerçekten mi?!" Başı ile onayladı.

Kollarımı yukarı kaldırarak "oley!" diyerek sevincimi gösterdim. Ardından kollarımı indirerek konuştum. "Peki arkadaşlarımı da getirebilir miyim?" Keitha-nee başı ile onayladı. Ardından Killua'ya döndü. "Burada buluşsak olur mu?" Killua elini çenesine koyup düşündü. "Arkadaşlarının türleri ne?" Parmaklarımı göstererek saymaya başladım. "Elf,satir ve Typhon." Killua elini indirdi.

"Olmaz. Aralarında bir Typhon var. Perilerin şelalesinde buluşalım."

Keitha-nee ile birlikte başımızla onayladık. Ardından Keitha-nee ayağa kalktı. "Hadi sen Atlantis'e dön. Gon,gel seni evine bırakayım." Başımla onayladım. Gece vakti tek başıma dolaşmak tehlikeli olacaktı.

Killua ile vedalaştıktan sonra Keitha-nee ile birlikte ormanın içine girdik. Yürürken bir yandan da heyecandan yerimde duramıyordum.

En merak ettiğim klanı görecektim!

~~~

Ertesi sabah Leorio,Kurapika ve Hisoka'yı alıp perilerin şelalesine gittik. Keitha-nee ve Bisky şelalenin kenarında bekliyorlardı.

Keitha-nee'nin normal formu daha güzel. Diğer formu acayip korkunç.

Herkes birbiri ile tanışırken sudan iki beden çıktı. Biri Killua idi. Diğeri ise bambaşka bir deniz erkeği idi.

Saçları siyahtı ve acayip uzundu. Suyun içinde kayboluyordu saçları. Gözleri simsiyahtı. Killua gibi onun da göğüsü açıktı ve belinde siyah pullar vardı.

Aniden gözlerimi Hisoka'ya döndürdüm. Deniz erkeğine bakıp sapık sırıtışı yapıyordu. Deniz erkeği bunu fark etmemişti.

Killua deniz erkeğinin yanına geldi. "Çocuklar. Bu deniz erkeği benim ağabeyim Illumi."

🃏|Hisoka

Illumi ile tanışma faslı bitince Hasunohana klanına doğru yürüyüşe çıkmıştık. Illumi ve Killua nehirden gidiyorlardı.

"Farklı bir auran var Illumi." Bana döndü. "Nasıl farklı?"
"Çok karanlıksın. Buna rağmen auran parlak."
"Normal. Ailemizde herkesin aurası farklıdır. Killua ile beni benzetebilir misin?"
"Hayır."
"Ailedeki kimse kimseye benzemiyor çünkü. Doğal olarak benim auram da farklı."
"Baksana Illumi."
"Efendim?"
"Yarın boşsan seninle bir şey konuşabilir miyim?"

Elini çenesine koyup düşünmeye başladı. "Yarın öğlen boşum. Senin için uygun mu?" Başımla onayladım. "Uygun."
"O zaman yarın özel gölüme gelirsin."

Suyun içinden siyah bir nilüfer çıkarıp bana uzattı. Çiçeği elime aldığım zaman gölünün nerede olduğu aklıma kazınmıştı.

Deniz kızları ve erkekleri göllerini sözlü söylemezlerdi. Böyle çiçekler vererek nerede olduklarını söylerlerdi.

Killua Illumi'nin yanına geldi. "Aşağı iniyoruz ağabey." Illumi onu başı ile onayladı. İkisi suyun altına dalarken ben önüme döndüm. Döndüğüm gibi de Hasunohana klanının kapısı ile karşılaşmam bir oldu.

peri güzeli ⌘ killugon ✓Where stories live. Discover now