-18-

35 7 2
                                    

Katsuki Bakugou. Kluk který už dvakrát změnil můj život. Jednou k horšímu a jednou k lepšímu. Teď se o mně stará jako o poklad. Jako o něco cenného a váženého.

Už to bude pár měsíců co jsem se k němu přistěhoval. Choval se ke mně úžasně, ale taky si mě dost ostražitě hlídal. Poslední měsíc mě začal pouštět ven. Ano, zní to jako bych byl jeho pejsek, ale já za to byl rád. Scházel jsem se s Kaminarim. Dnes večer jsme si zašli do klubu. Byla tam spousta lidí a taky alkoholu. Domů, tedy k Bakugovi, jsem se vracel už pořádně napitý. Denki zůstal ještě tam. Mě doprovázel nějaký mladý klučina. Vím, že o mě celou dobu jevil zájem. Teď mě podpíral a snažil se mi pomoct s udržením rovnováhy. Po chvilce jsem ucítil, že ruka, kterou jsem měl doposud na zádech, sjížděla níž. Za chvilku mě jeho dlaň silněji chytla za zadek a stiskla. Už jsme byli skoro doma. Pokusil jsem se ho odstrčit. Mě, že by se mi to nelíbilo, ale když už, tak jsem chtěl být při tom střízlivý. Kluk byl ale dost neodbytný. Chytl mě za límec a přirazil na blízkou zeď. Jeho tělo se natisklo na to moje. Snažil jsem se ho odstrčit, ale nešlo to. Byl silnější a já sotva stál na nohách. Aby toho nebylo málo, začal mě hladit po hrudi a líbat na krku. Začal jsem ho prosit aby to nedělal, ale on samozřejmě neposlouchal. Místo toho přesunul ruku do mého rozkroku a pomalu mě vzrušoval. Na chvilku se odtáhl rty od mého krku, aby se na mě podíval. A já vypískl jelikož se z jeho pootevřených rtů začala valit krev. Zacal kašlat a chytl se za srdce. Pak jeho svaly začaly ochabovat a on spadl na kolena. Za ním stál Bakugou s tváří potřísněnou krví. Chytl kluka za vlasy aby mu zvedl hlavu. Pořád kašlal a sípal. Snažil se nadechnout. Katsuki mu jedním plynulým pohybem ruky rozřízlý hrdlo a pak ho pustil. Rudé oči upreli svůj pohled na mě. Žhnuly vztekem, ale na jeho tváři byl úsměv.

„Pojďme domů.“

Překročil tělo a vzal mě do náručí. Odnesl si mě domů.

××××××××

Dneska jsem se nějak rozepsala, tak tady je ještě jedna. K tomu mám nadepsané další 2 takže super 👌😂  Snad jste si další "maniakální" kapitolu užili 😂

FanatikWhere stories live. Discover now