"şefin favori stajeri"

2K 165 493
                                    

Güzel bir yaz gecesiydi, şehir ışıkları ile enerjisini insanlara yayıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Güzel bir yaz gecesiydi, şehir ışıkları ile enerjisini insanlara yayıyordu. Gecenin geç saatlerine kadar çalışan insanlar uykuya kendilerini vermemeye çalışıyordu. Seoul Pandora Hotel'de ise hareketli bir gece sonunda sona ermişti çalışanlar için. Görsel şölenli bir akşam yemeğini hazılamış ve sunmuşlardı, şeflerinden fazlasıyla azar yeselerde sonuç her zaman aynıydı.

Mükemmel.

Pandora Hotel'in çalışanları her zaman bu kelimeyi duyardı aksi ise asla başlarına gelmezdi. Çoğu turistin buraya tercih etme nedenlerinden biri her şeyin A+ kalitesinde olmasıydı. Yemekler ismini duyurmuş şefler tarafından kontrol ediliyor, yine ismini duyurmuş aşçılar tarafından yemekler hazılanıyor ve disiplinleri ile ünlü çalışanlar ise üstlerinde ki görevle hizmetin son dokunuşlarını yapıyorlardı.

Ve gece bitmişti çalışanlar için, yani kısmen. Geriye kalan sadece temizlikti ki bu en uğraştırıcı olandı.

"00.16 saat, uyumazsam öleceğim" Lalisa sinirle ayağını yere vururken dudaklarını büzdü. Jennie ona baygın bakışlarını atarken elinde ki bulaşık süngerini tezgaha koydu ve ardından kolu ile anıni sildi. "Yıkamaktan başka en nefret ettiğim şey yine yıkamaktır"

Lalisa gülerken tabakları aldı ve arkasında olan Daniel'e uzattı. Jennie bir anlık dururken gözlerini kapattı ve derin bir nefes aldı. "Tamam burada işin bitsin eve gidince rahat bir uyku çekeceksin" Jennie içinden geçirdikleri ile gözlerini açtığında karşısında olan şefi ile gözgöze geldi.

Min Yoon Gi

Jennie gözlerini kırpıştırırken ardından işine döndü. Yoon Gi stajerlere doğru yaklaşırken Jennie kaçamak bakışlar ile ona bakıyordu. Ona olan ilgisini inkar edemezdi, şefleri 30 yaşındaydı ve asla yaşını göstermiyordu. Başarılı bir kariyeri vardı ki bu kısımlar Jennie'yi zerre ilgilendirmiyordu. Şefleri tamamen bir doğal afetti. Aklınızı oynatacak derece de beyaz bir tenine eşlik eden pembe dudakları. Ellerinin kemikli yapısı, fiziksel yapısı o kadar kusursuzdu ki.

Her kadın stajer onun için eriyordu ve kimse kolay kolay bunu göstermekten çekinmezdi. Jennie hariç yani kısmen. Jennie herkesin ortasında onla flört etmeye çalışmazdı diğerlerinin aksine, onlar gözleri ile anlaşırdı. Jennie mutfağa ilk girdiğinden beri şefi onu çok zorlamıştı ki bu da her anlamdaydı.

Sürekli en zor işleri onun üstüne yıkardı, diğerleri gider ve onu temizlik yapması için bırakırdı. Çoğu zaman Jennie onun gittiğini düşünerek müzik açıp dans ederek temizliği yapsa da aslında Yoon Gi oradaydı. Jennie bir kaç kez ona yakalanmıştı ardından diğer kalmalarında ise Yoon Gi odasında değil sandalye çekip mutfakta oturuyordu ve Jennie işini bitirene kadar kalkmıyordu.

switching positions, for you ▪︎yoonnieWhere stories live. Discover now