Hoofdstuk 18

64 2 3
                                    

POV: Floor

De chef en ik zijn onderweg na het ziekenhuis ik ben echt benieuwd hoe het gaat met Tineke. "Floor het zal wel allemaal mee vallen" zegt de chef. 'Denk je?' "Ja ik ben toch bij haar geweest en ze vecht zich er wel door" zegt de chef. 'Ja oké dat klopt maar wat als...' "Floor niet zo denken ze haalt het wel!" zegt de chef. 'Oké is goed ik zal u geloven.' "Inderdaad Floortje geloof me maar ik spreek altijd de waarheid." zegt de chef.

POV: Tineke 

Ik weet niet wat er is gebeurd of waar ik ben maar ik heb ontzettende hoofdpijn en ik kan mijn ogen niet openen ik probeer me te focussen op de dingen die ik om me heen hoor en ik hoor een deur open gaan en 2 mensen binnen komen ik probeer te horen wat ze zeggen. "Hey Robin hoe gaat het met haat?" vraagt een vrouwen stem en als ik niet beter weet is dat Floor van het werk maar wat doet zij hier en wat is er gebeurt? "Het gaat goed wegens de omstandig heden door de val kan ze wel geheugenverlies hebben en houden en verschijnlijk heeft ze nu ook zware astma door al dat water wat ze in haar longen heeft gekregen." zegt denk ik Robin en Robin is mijn broer. Ik schrik wel van wat er wordt gezegd geheugen verlies dat wil ik niet en astma al helemaal niet! Mag ik dan nog wel werken? "Chef mag ze dan nog wel werken?" vraagt Floor. "Dat gaat er aan liggen hoe het gaat verlopen." zegt denk ik de chef.

PAAR MAANDEN LATER ( 1,5 MAAND)

POV: Robin 

Tineke ligt al 1,5 maand in coma en de dokters zeggen dat het misschien beter is om de stekker er uit te trekken maar dat laat ik echt niet gebeuren het is mijn kleine zusje en ik houw van haar en ik laat haar leven niet van haar afpakken ze is nog zo jong en ze heeft nog een heel leven voor zich en ja oké ze gaat er dan misschien wel geheugen verlies aan over houden en sowieso zware astma maar ze mag bij mij komen wonen of Tomas gaat eerlijk zijn tegen haar kan hij bij haar gaan wonen maar de dokters hebben ook gezegd dat ze nooit voor altijd geheugen verlies zal hebben en daar ben ik al blij mee. ik zit een beetje in mijn gedachtes  als in eens de monitor allemaal raren geluiden maakt.....

wat denken jullie wat er aan de hand is??

zo dit was weer een deel wel korter dan normaal maar het is een deel.

Wat nu!?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum