Primul baiat

4 0 0
                                    




Imi aduc aminte cu exactitate cine era primul baiat, prima adaugare, prima conversatie. Toata nebunia cu hoop-ul a inceput cu prietena mea Denisa. Eram incantate la inceput, stand aproximativ 3 ore pe zi, pe aceasta aplicatie.

Il chema...sincer am uitat, fiindca a trecut vreo 5 luni de atunci. L-am cautat pe instagram dar si-a schimbat numele. Idea e, ca era un timp ok, politicos, frumusel, doar ca dezavantajul pe aplicatia asta e ca nu toti baietii sunt din orasul tau. Mi-a povestit de familia lui , nu intram in detaliile astea. Lucra la o biserica, poate de aici venea si educatia lui. Am vorbit cam 5 zile, zicandu-ne ca vom vorbi mereu. Ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu minciunile de genu. Totul se terminase brusc pentru ca eu sunt genu de fata care nu prea da mesaj baietilor iar el se pare ca era asemanator. Acum nu mai tinem legatura dar sper ca e in bine.

Uitand de el, am inceput sa vorbesc cu altii care nu se asemanau deloc. Baieti simp care ziceau ca nu mai vorbesc cu nicio fata, dar tu tot aflai ca vorbeste cu Andreea de la 10B, baieti perversi care cereau nuduri, pacat pentru ca erau frumosi si de treaba, in final le dadeam block. Poate din cauza asta eram prea dura cu ei, spunandu-le: ,,Daca m-ai adaugat pentru nuduri, ar trebui sa dispari". Chiar asta meritau unii din ei. Mai erau baieti draguti cu care mai tin legatura sau de care m-am indragostit si am intrerupt orice legatura.

Am cunoscut un baiat, Mihai care era din Londra. Am impresia ca m-a mintit dar trebuie sa va spun ce s-a intamplat. Avea o iubita romanca, iar toti prietenii lui din Romania s-au dus cu el in UK. Ciudat nu? Mi-a povestit ca a fost chinuit, ca a fost taiat pe spate si de asemenea si pe abdomen. Imi zicea ca nu trebuie sa am incredere in nimeni si in nimic, pentru ca oamenii stiu doar sa te injoseasca. Pe moment l-am crezut, dar acum cand stau sa ma gandesc parca nu mai e asa. Nici cu el n-am mai tinut legatura, dar inca facem zile.


Bunaaa. Am zis sa continui cartea asta chiar daca nu are succes. Mai am multe intamplari, fiti pe faza. Capitul este scurt pentru ca nu prea am ce sa povestesc despre persoanele ,,normale". Vreau parerile voastre in comentarii.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aventura de pe HoopWhere stories live. Discover now