Deelnemerslijst en welkom!

169 12 53
                                    

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt!
Dit is een wedstrijd aangemaakt voor mijn volgers, maar iedereen kan erbij komen. Ieder die meedoet claimt een "gezicht" van whatever. Het liefst een bekend fictief iemand, maar dieren en acteurs/zangers zijn ook toegestaan.
Ook minder bekende karakters sluit ik in mijn armen! (Blijf echter wel een beetje binnen de lijnen, ik wil geen pornosterren en criminelen hier.)

De reden dat ik dit als eerst zet is zodat je kan zien welke deelnemersnamen al geclaimd zijn. Neem er vast een in je hoofd!

Hier staat iedereen die zich heeft ingeschreven. Zo raakt niemand in de war en kun je het zien als jou persoontje als is geclaimd. Als er meerdere acteurs voor dezelfde rol zijn* moet het duidelijk zijn wie wie is. Om een duidelijk voorbeeld te geven; er zijn 11 verschillende acteurs die James Bond zijn, maar allemaal een ander verhaal vertellen. Dit telt dus als 11 verschillende James Bonds, maar als je er één claimt, geef aan welke acteur erbij hoort!

Ik tel Voldemort & Tom Riddle en Anakin & Darth Vader wel als verschillende personen, dus als je dat soort gevallen tegen komt, laat het weten!

*stuntdubbels en mensen om de grootte te "veranderen" worden niet meegeteld.


DEELNEMERS:

Hannibal (Mads Mikkelsen) -> Dit ben ik; dr. Hannibal Lecter van de tv-serie. Ik ben de spelleider, maar doe ook soms mee, al word ik natuurlijk niet meegenomen in de beoordeling. Je kunt me aanspreken als dr. Lecter en je mag altijd bij mij terecht voor een sessie psychotherapie. Ook kan ik heerlijk koken. Maar blijf aardig! Mijn motto is namelijk 'eat the rude' en mijn "geheime" hobby is kannibalisme...

 Maar blijf aardig! Mijn motto is namelijk 'eat the rude' en mijn "geheime" hobby is kannibalisme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Darth Vader -> jij?

Indiana Jones -> jij?

Voldemort -> jij?

Gandalf -> jij?

James Bond (George Lazenby) -> @VanjaCodee
Hallootjes, ik ben 007, beter bekend als Bond, James Bond. Ik werk bij MI6, waar M, mijn baas, mij mijn missies doorgeeft.

 Ik werk bij MI6, waar M, mijn baas, mij mijn missies doorgeeft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
the Happiest Person is the Prettiest Where stories live. Discover now