💖özel bölüm 2💖

1.5K 106 70
                                    

"JUNGKOOK CANIM ACIYOR DİYORUM KIT MISIN!?" Lisa'nın arabada kükremesi ile suga oppa bağırmaya başladı.

"DÜMBELEK JUNGKOOK! İLGİLEN ŞU KIZLA!" Jungkook suga oppanın
Bağırması üzerine lisanın elini sıkı bir şekilde tutup konuşmaya başladı.

"Lisa ,aşkım sakin olurmusun?" Lisa zar zor elini kaldırıp jungkook'a bir tokat atmıştı.

"Sana doğuruyorum diyorum sen bir habersin göt! Ben acı içinde kıvranırken sen karıları süzüyordun!" Lisa arabada kükrediğinde jungkook dahada telaşlamıştı.

"Jimin hızlı olun!" Jimin kafasını sallayıp suga oppa'ya dahada hızlanmamız gerektiğini söyledi.

Biz arabada lisanın bizim sülalemize saydırışını dinlerken suga oppa hızlı bir şekilde gelmiş olduğumuz hastanenin giriş kapısından girmiş sonrada boş olan bir park alanına park etmişti arabayı.

Herkes birbir arabadan inerken bende abiyemi düzeltmeye çalışıyordum. Namjoon abim ve hwasanın düğününde doğrası geldi küçük hanımın!

Jungkook jet hızında lisanın yanına gitti ve onu kucağına aldı. Hep beraber hastaneye doğru koşmaya başladığımızda jisoo unniem arkadan Namjoon abime saydırmaya başlamıştı bile.

"Mal namjoon! İnsan bugünmü yapar düğünü!? Lisanın doğuracağı vakit düğün yapıyor kendini bilmiş züppe!!" Unniemi susturmaya çalışan jin abime baktım. Jisoo unniemi susturmaya çalışırken unniem bu seferde abime saydırmaya başlamıştı.

Hep beraber hastaneye girip lisayı sedyeye yatırdık. Lisa sedyede giderken bize o doğumdayken yapacaklarımızı anlatıyordu.

"Bana bakın! Ben doğumdayken üç hurma yiyip iki yudum üflenmiş su içiyorsunuz. Anladınız mı!!??" Herkes onaylamıştı, lisanın dediklerini yapmayacaklarına rağmen!

Lisa sedye ile ameliyat haneye girdiğinde hepimiz derin bir nefes almıştık. Gerçekten bu dönemde aşırı inatçı ve çekinmez olmuştu.

Çocuklara hwasa yengem bakıyordu. Yazık kadının düğününü mahvettik. Abim lisa doğuruyorum diye bağırmaya başladığında sinirden ağlayıp annemin yanına gitmişti.

"Şu bebek doğsun artık!" Jungkook konuştuğunda jin abim jungkook'un ensesine vurdu ve konuşmaya başladı.

"Götelek jungkook, eğer kızı sinirlendirmeseydin bu kadar sorun çıkamayacaktı " jungkook kafasını eğdi ve bizler gibi beklemeye başladı.

'~~

Doktor bir süre sonra ameliyat haneden çıktığında herkes ayaklanıp doktorun yanına gitmişti. Doktor elindeki eldiveni çıkarıp alnındaki terleri silip konuşmaya başladı.

"İçerideki annemiz biraz sinirli sanırım. Çünkü doğum sırasındayken bana tekme attı" hepimiz şaşkınca doktora bakarken jungkook konuşmaya başladı.

"Karım ve bebeğimiz iyi mi?" Doktor gülümsedi ve konuşmaya başladı.

"Karınızda, bebeğinizde gayet iyi durumdalar . Yalnız..." hepimiz doktoru pür dikkat dinlerken doktor cümlesine devam etti .

"Lisa hanım sizi görmek istemiyormuş , eve iki gün gelmesin dedi ve bizi tembihledi" ağzımızı açıp şaşkınca jungkook'a bakmaya başladığımızda jisoo unniem konuşmaya başladı.

"Bana çekmiş:) vaktinde azmı kapıda yatırdım jin eniştenizi:))"

"Bana çekmiş:) vaktinde azmı kapıda yatırdım jin eniştenizi:))"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melek rosémiz onu ölümden kurtarıp sahiplenmiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melek rosémiz onu ölümden kurtarıp sahiplenmiş. Şuan sosyal medyada herkes roséye melek diyor ❤😋

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 02, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÇAPKIN PATRONUM  #wattys 2020Where stories live. Discover now