1. BÖLÜM: Глупый человек (Aptal Adam)

98.7K 3.3K 2K
                                    

"Avşar dikkatli ol, bu ilk ve son şans" diyen leyla'ya göz ucuyla bakarak elimde ki kırmızı ruju dudaklarıma yedirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Avşar dikkatli ol, bu ilk ve son şans" diyen leyla'ya göz ucuyla bakarak elimde ki kırmızı ruju dudaklarıma yedirdim.

"Biliyorum" diyerek bitirmiş olduğum makyajımla ayağa kalkarak kızıl saçlarımı aynada düzelttim.

Leyla yatağın üzerine bıraktığım kutuyu alıp bana getirdi. Taşlarla süslenmiş ahşap kutunun kapağını açıp içerisindekini alarak tekrar aynanın karşısına geçtim.

Yüzüme tuttuğum parlak taşlarla süslenmiş kırmızı maskenin iplerini leyla saçlarımı bozmadan arkadan bağladı. Evet işte şimdi hazır olmuştum. Bu gece bu iş bitecekti.

"Girişte sıkı bir güvenlik ve arama var..." leyla'nın konuşmasıyla ona doğru döndüm "merak etme girişte yanına birşey alamayacaksın ama.." diyen leyla sinsice gülümsedi "bu gece oraya garson olarak işe girdim biz arka kapıyı kullanacağımız için silah ve bıçakları ben alacağım içeride sana ulaştıracağım" dedi. Bu plan yeni eklenmişti, umarım bir aksilik çıkmazdı.

"Telefon kullanmamalıyız, herkes dinleniyor biliyorsun" dedim, tedirgin olmuştum. Yüzündeki gülümseme hiç solmadan devam etti "biliyorum, saat dokuz da lavaboların olduğu koridora gir, oradan sağa dön kuytu bir köşe var orada beni bekle" dedi.

"Birlikte görünmemeliyiz, davette göz göze bile gelmemeye dikkat et" diyerek tekrar beni uyardı "O'nu aldıktan sonra diğer adrese git. Eminim bu gece heryer birbirine girecek" derin bir nefes aldı "1 hafta sonra yurtdışına çıkacağız ve herşey bitecek" dedi. Bu konuşmayı çok kez yapmıştık ama bu kez herşey ciddiydi bu fırsat ilk ve sondu.

Herşey bu gece bitecekti....

***

Merdivenlerin başında durup aşağıya baktım. Ünlü cemiyetten bir çok kişi buradaydı, herkesin yüzünde maske olduğu için kimse beni görüp, şüphelenmeyecekti.

Gözlerimle hızla salonu taradım. Birçok kişi şimdiden içip kendini kaybetmiş dans ediyordu. Gözüm bir üst katta ki balkonlu yere çıkardım. Ünlü iş adamları üst kattaki kendilerine ayrılmış yerlerde oturuyorlardı.

Güzel, şimdilik sıkıntı yoktu.

Merdivenlerden yavaş adımlarla inip bar kısmına doğru yürüdüm. Buradaki neredeyse herkesi tanıyor olsamda onlar beni tanımadıkları için şüphe çekmemeliydim.

Kimseyle konuşmamaya özen gösterip, dikkat çekmek istemiyordum. Yoksa bir daha böyle bir fırsat olmayacaktı.

Barmenin karşısına oturup bacak bacak üzerine attım kırmızı mini elbisem bu hareketimle tamamen yukarıya doğru toplanmış bir karış kalmıştı.

"Ne alırsınız" diyen barmene döndüm. Beyaz gömlek, siyah pantolon giyinmiş yüzünde de beyaz maskesi vardı. Burada çalışan erkekler böyle giyinmiş, kızlarda pantolon yerine mini siyah etek giymişlerdi.

AVŞAR (TAŞINDI)Where stories live. Discover now