sixth

342 7 1
                                    

HAPPY SIXTH OF DECEMBER

y/n - 18 - Harryho poslušná holčička, udělala by pro něj cokoliv. 

Harry - 30 - přítel otce y/n, splnil by jí každé její přání.

Harry a y/n se poznali na jednom pracovním večírku y/n otce, od té doby bez sebe nemůžou vydžet jediný den. 


Můj otec jako každý rok pořádal charitativní vánoční ples, což od něj bylo na jednu stranu docela pěkné, celý výnos tohoto plesu šel na dětskou nemocnici a nebyly to zrovna malé peníze, ale také všem bylo jasné, že nikdo, ani naše rodina, se na tomto plese neukazovala proto, aby mohla své peníze darovat nemocným dětem. Bylo zde spoustu fotografů nejen z Anglie, spoustu jich bylo z různých koutů Evropy a Ameriky, každý chtěl svou "štědrost" ukázat a předvést své nové módní kousky, které byli na míru. 

Já jsem na sobě měla tento rok šaty od Diora, byli černé a bílými květy, takové hodně jednoduché s velmi hlubokým výstřihem vepředu i vzadu. Vlasy jsem měla rozpuštěné a navlněné, opravdu to byl jeden z mých nejoblíbenějších looků za poslední dobu, ikdyž můj otec takové plesy pořádal docela často. Stála jsem u stolku s nějakými dary a občerstvením, ujídala jsem makronky, když se nikdo nedíval a vítala jsem se s hosty.

Každý mi říkal věci typu "Ach y/n, ty jsi ale vyrostla.  Jak se má maminka? Kde máš tvého otce, chceme s ním něco probrat." ale nejhorší byla otázka "Tak co, y/n, máš už nějakého chlapce? Tvého bratra jsme viděli s jeho snoubenkou, pročpak jsi tu ty sama?" nejradši bych se otočila a utekla od těhle povrchní lidí co nejdál. Ale místo toho jsem se jen usmála, zdvořile něco odpověděla a dál upíjela drahé šampaňské a ujídala malinové makronky, když jsem se koukala nenápadně kolem sebe, jetli tam někdo za rohem nestojí můj otecm který by mi za tohle jistě hodně vynadal. Bylo to velmi nezdvořilé chování.

"Já to viděl" ozval se hluboký hlas zpoza mramorového bílozlatého sloupu, který byl hned vedle dřevěného stolečku s cateringem. Polekaně jsem nadskočila a jedna makronka mi upadla z ruky. "Klid, nenapráskám tě." poznamenal Harry a vykročil o krok vpřed, takže jsem si ho mohla prohlédnout od hlavy až k patě. Vypadal opravdu báječně, jako vždy. Měl na sobě tmavě modrý oblek od Gucciho, který jsem s ním vybírala asi měsíc zpátky já, ale dnes jsem ho poprvé viděla na něm. Jeho hnědé vlasy byly sice upravené, ale působily i tak messy dojmem, vypadalo to opravdu sexy. Když se Harry ostříhal, bála jsem se, že se mi to nebude líbit, ale byl pořád stějně hot a jeho krátké vlasy se znova začínaly kroutit do prstýnků. 

Harry sebral z mé ruky poslední makronku a vložil ji do mých úst, následně svým palcem setřel pár drobečků, které uvízly na mých rtech, jeho pohyby byly tak pomalé, věděl, že si každý jeho dotyk užívám a toužím po dalším. "Vypadáš dnes nádherně." pronesl a zastrčil pramen mých vlasů za uchu. "Ty taky, Harry." usmála jsem se na něj a zvedla k němu pohled, protože byl vyšší než já, ipřesto že jsem měla opravdu vysoké podpatky na svých nohách. Oba jsme se po chvilce dostali z tranzu, kdy jsme na sebe s touhou v očích koukali, museli jsme, kolem nás začalo přibývat velké množství lidí a v sále už byli i první novináři.

Náš vztah s Harrym byl trochu komplikovanější, poprvé jsem ho potkala asi před dvěmi lety, bylo mi šestnáct a Harry se zrovna stal společníkem mého otce, dělali spolu na nějakém projektu. A tak jsme se s Harrym začali potkávat na akcích, měla jsem na něj vždycky crush, ale byl o tolik starší než já, proto všechny moje představy vždycky zůstaly v mojí hlavě. Jenže já jsem nebyla jediná, kdo měl crush, i Harry se zamiloval, když byl nějaký slavnostní oběd hladil pod stolem má stehna, na plesech se mnou tančil a jeho ruce pokaždé nenápadně sjíždlěly na můj zadek. Pozval mě na večeři, kupoval mi kytice, pro mě to v 16 bylo jako sen, bral mě k sobě do bytu, kde jsme se líbali a mazlili celou noc na jeho veliké masivní dřevěné posteli.

HABIT | H.S. czWhere stories live. Discover now