Chapter 2 - Becoming friends

152 15 8
                                    

Den pokračoval jako obvykle, teda až do oběda.....ke komu si máš sednout?
Víš, že máš tendenci se držet lidí které znáš, což znamenalo, že Bakugo, Kirishima, Midoriya, Ochaco a Iida byli na prvním místě tvého seznamu lidí. Oni ale seděli odděleně.

Musím si vybrat, s kým sedět.....ale s kým?

Dívala ses po místnosti a všimla si, že už každý má s kým sedět a aktivně se zapojují do konverzace. Stála jsi zamrzlá se svým podnosem s jídlem, nejistá kam jít, nebo jestli by tě vůbec někdo z nich přijal mezi sebe. Z téhle situace jsi vystresovaná......kam mám jít?

,, Nová holko. " Otočila jsi hlavu a uviděla napůl bílého a napůl červeného kluka, kterej na tebe zírá s pasivním výrazem.

,, A, um.....Ano Todoroki? Ráda tě poznávám, a prosím říkej mi (y/n)."  vyjádřila ses zdvořile s mírně úzkostlivým úsměvem. Todoroki přikývl a všimla sis, že ukazuje na dvě prázdné židle poblíž místa, kde seděl Katsuki.

,, Tam jsou volná místa. Bakugo na tebe bude určitě řvát, ale je to jediná část jídelny, kde je vždy volné místo. " Tvoje oči se mírně rozšířily. To je příležitost!

,, Ty tam taky sedíš, Todoroki?." Chlapec přikývl.

,, Snažím se od Bakuga udržovat určitou vzdálenost, protože je.....horkokrevný.....ale jak jsem řekl, je tam málo lidí. Midoriya je velmi populární a většina lidí ze třídy sedí s ním nebo aspoň v jeho blízkosti. Bakugo......je přesný opak. Dávám přednost menší společnosti. " Při pohledu na zadní část Bakugových špičatých blonďatých vlasů, jsi ucítila jak se ti zrychlil tep srdce. Mlčel a jedl sendvič přinesený z domova. Zjevně nad něčím hluboce přemýšlel, ale z jeho výrazu šla vidět osamělost.

Proč se ti všichni vyhýbají Bakugo?

Možná, že má problémy si navázat dobré spojení se svou třídou a udržet si to. Podle jeho spisu bloudí sám a bojuje. Možná, že bych mu mohla pomoc s navázaním vztahů a mít důvěru v ostatních.

Nevíš jestli to zvládneš, ale zkusit to musíš.

,, Děkuji, Todoroki. Ráda bych tu s tebou seděla, tak doufám, že ti příliš nenaruším oběd. " Todorokimu se líbí způsob, jakým jsi s ním mluvila, s úctou, ale nikoliv poddajně. Mluvila jsi s ním jako se sobě rovným a nesnažila ses být příliš okázalá. Přiměla ho tím přemýšlet o tom, s čím bojuješ.

Sleduješ Todorokiho jak prochází kolem stolu, kde je Midoriya a míří směrem k tobě.

,, Pojď si sednout k nám (y/n)! " Jeho praštěný úsměv je tak čistý, zjevně jen chce, aby ses lépe poznala s ostatními a cítila se na UA pohodlněji. Usmála ses a zamávala na zpět. Jeho stůl byl v podstatě až po okraj naplněn většinou lidí z 1A....byla by velká výzva zkusit zapadnout do celé skupiny.

,, Budu sedět s Todorokim a Bakugem! Možná zítra? " Omluvně ses usmála. Na tvářích skupiny se objevily šokované výrazy. Když jsi odešla, slyšela jsi je mluvit za tvými zády.

,, Chce se nechat zabít?!"

,, Copak neví, s kým si pohrává?! Vždyť je tak zlý! "

,, Ona si rychle uvědomí, že si s ním nemá zahrávat."  Midoriya byl jediný, kdo tomu rozuměl. Jeho oči sledovaly tvoje záda, když jsi kráčela k opačné straně jídelny.

,, Ne......ona bude v pořádku. " Po pihatých tvářích se mu rozlil úsměv až k jeho elektricky zeleným očím.

Mířila sis to s podnosem tam, kde seděla dvojice Katsuki, Kirishima. Uviděla jsi tam i žlutovlasého kluka. Dvojice kečup a hořčice si vzrušeně povídali, zatímco Katsuki seděl v tichu, aniž by si uvědomil, že sis sedla vedle něj. Todoroki si sedl hned na volné místo vedle tebe.

Protecting you  (Bakugo Katsuki x Reader)  -  CZ překladOnde histórias criam vida. Descubra agora