Hoofdstuk 5

98 7 0
                                    

  Jade p.o.v.

Geduldig zit ik te wachten tot Harry zijn taco’s\wraps op heeft. Ik ben al echt 5 minuten klaar en hij eet nog steeds! “ben je bijna klaar?” vraag ik hem. Snel stopt hij zijn laatste stukje in zijn mond. “jaa.” Zegt hij met volle mond. Ik schiet in de lach en Harry proest een deel van zijn eten uit. “gadverdamme Harry!” roep ik. Lachend eet hij zijn mond verder leeg en staat op. “waar liggen de doekjes?” vraagt hij lachend. “onder de wasbak.” Grinnik ik. Lachend pakt hij een doekje en veegt zijn prut uit zijn mond op. Viezerik! Lachend komt hij naarst me zitten. “sorry dat ik het moet mededelen, jade, maar ik moet gaan… ik moet nog even iets voor een liedje aanpassen die morgen af moet zijn.” Zegt hij, waarna hij bijt op zijn lip. “is niet erg hoor. Kan jij niks aan doen.” deel ik hem mee. Stiekem vind ik het wel erg. Ik heb net mijn idool ontmoet, voor de tweede keer al, en heb de beste dag van mijn leven gehad. “het is niet dat ik echt weg wil, maar ik zou moeten… sorry jade. Misschien kan ik om het een beetje goed te maken voor de volgende keer vragen of ook de jongens komen? Ik denk dat ze het fantastisch zouden vinden om je te ontmoeten!” glimlacht hij een beetje twijfelend. "dat zou echt fantastisch zijn haz! thank you!” zeg ik terwijl ik hem om zijn nek heen vlieg en hem een knuffel geef. “ik denk maar dat ik eens moet gaan dan, anders kan ik mijn leuke belfote niet doen.” grinnikt hij. Ik knik en leid hem naar de deur toe. “het was echt heel leuk je te ontmoeten! Je bent echt geweldig!” glimlach ik naar hem. Nadat hij zijn jas heeft aangetrokken, sprijd hij zijn armen waarna ik me erin verschuil. “het was ook echt heel leuk om jou weer te ontmoeten! Moeten we heel snel weer doen!” zegt hij tegen mijn schouder. Hij laat me voorzichtig los en kijkt me met een grote glimlach aan. “nou, dan tot snel jade.” Glimlacht hij. Opeens komt hij met zijn hoofd dicht bij en geeft me een kusje op mijn wang. Zijn lippen laten een tinteling achter op mijn wang en ik kijk hem verbaast aan. “tot de volgende keer, babe.” Zegt hij. “bye haz!” weet ik uit te brengen. Ik zwaai naar hem waarna ik de deur sluit. OMG! Ik heb gewoon een zoen op mijn wang gehad van f*cking Harry styles! Even leg ik mijn handen verbaasd op mijn wangen, waarna ik hem meteen weer eraf haal. Ik wil die kus van Harry er niet af vegen! ‘Deze hand en mijn wang ga ik nooit meer wassen!’ bedenk ik me als ik naar de woonkamer loop. Ik laat me neer ploffen op de bank waarna ik daar een tijdje zit om alles even door te late dringen.

 ~~~~~~~2 weken later~~~~~~~

Vandaag is het zaterdag. Ik word wakker door een wekker die ik heb gezet. Half 9… Dit is dus weer een van de zaterdagen waarop  ik een wekker moet zetten omdat ik ben gevraagd op te passen de hele dag. Van 10:00 vanochtend tot zoz. Na 12 uur snachts… lange dagen, maar wel hele leuke met deze kinderen! Het zijn er 3. Het jongste meisje is lena, ze is 3 maanden oud. Het jongetje zit ertussen in, max is zijn naam, en hij is 4. En het oudste meisje van dit gezin is vera. Ze is 6 jaar oud, en echt een schatje! Ik krijg nu al zin! Beetje nageltjes lakken met vera en vadertje en moedertje spelen. Even glimlach ik door mijn gedachten. Mijn kleine kinder instinct komt weer terug. Dat is het leukste van oppassen! Je kan met kleine kinderen weer je kindertijd beleven! Ik word uit mijn gedachtes gehaald door mijn telefoon, die af gaat. ‘harry’ staat er op het scherm. Ik glimlach en neem op. “heey haz!” zeg ik vrolijk. “jadiee!” grinnikt hij. “heey babe, hoe is het?” vraagt hij. “super! Met jou?” vraag ik glimlachend terug. Het is fijn om zijn stem te horen. Je idool, waarvan je al 3 jaar fan bent, die je belt en je kent. Ge-wel-dig! “ook goed hoor! Heey heb je vandaag iets te doen?” vraagt hij. “ja, ik moet oppassen.” zeg ik twijfelend. Even hoor ik een ow aan de overkant, waarna hij stil blijft. “wat is er haz?” vraag ik. “nee, ik wou vragen of je mee iets leuks wou gaan doen. ik heb vandaag vrij.” Zegt hij. Als ik het goed hoor, hoor ik een teleurgestelde haz…. Ik wil hem niet terleurgesteld hebben… “ow.. maar,..” waarom schiet het me niet eerder binnen! Hij kan natuurlijk ook mee! Als dat van elsa mag. “maar wat jadie?” vraagt hij. “waarom ga je niet mee oppassen! dat ga je echt leuk vinden!” glimlach ik. “ja, is ook goed!” zegt hij al wat enthousiaster. “hoelaat ga je?” vraagt hij. “ik ga om kwart voor 10 hier weg. Ik moet daar om 10 uur zijn. Maar kom je dan naar mij toe?” vraag ik glimlachend. “ja, is goed babe! Ik zie je rond half 10!” hoor ik hem vrolijk zeggen. Je hoort gewoon dat hij glimlacht! Zo geweldig en schattig! “tot dan jadie.” Hoor ik hem schattig zeggen. “tot dadelijk hazzie.” Glimlach ik. Ik hang op en bel elsa dat Harry mee gaat. Als dat i geregeld kijk ik op mijn telefoon. Het is nu 9 uur. Over een half uur is Harry er al?! Ik ben nogsteeds in bed! Snel spring ik eruit en doe mijn ochtend dingen.

Snel laat ik mijn mascara vallen in de wasbak, en ren naar beneden als de deurbel gaat. Harry is er. Ik maak de deur open en vlieg bij harry in een knuffel. "Heey baby." Zegt hij. Ik voel gewoon dat hij glimlacht. "Heey haz. Hoe is het?" Vraag ik. "Goed hoor, met jou?" Vraagt hij glimlachend. "Ook goed." Antwoord ik hem. "Kom binnen. Ik moet nog even mijn mascara af maken en dan ben ik klaar en kunnen we gaan." Glimlach ik. Snel ren  ik naar boven, en ga verder met mijn mascara. Langzaam hoor ik naar een paar minuten harry de trap op lopen. "je bent echt gek dat je die troep draagt!" grinnikt hij. "je bent zonder ook mooi." Glimlacht hij, kijkend afwijkend naar links. "nee, ik voel me zoo naakt zonder make up..." zeg ik spottend. Hij schiet volop in de lach, en klapt in zijn handen. Ik kijk hem nep boos aan. "sorry babe."  Zegt hij lachend, terwijl hij zijn armen om me heen slaat, en me een kus op mijn wang geeft. "ik zal je niet meer uitlachen."  Fluisterd hij in mijn oor. Ik begin helemaal te gloeien van binnen! Net gaf hij me een knuffel, nu weer een kus op mijn wang, en weer een knuffel! OMG! Dit is gewoon niet te geloven! "babe, we moeten zo gaan. Zorg dat die troep goed zit!" grinnikt hij. Hij laat me los, en ik kijk hem blozend aan, waarna ik schamend mijn mascara weer verder op doe.

Ik trek mijn schoenen aan, en loop naar buiten om mijn fiets te pakken. "babe, we pakken mijn auto wel." Glimlacht harry. "ow, oke"  antwoord ik hem. Hij pakt zijn sleutels uit zijn zak, en maakt de auto open. Ik stap in, en hij start de motor. Ik kijk even glimlachend rond in zijn auto. Hij heeft een verbazingwekkend mooie auto. Zwart van de buitenkant, met leren stoelbekleding. "nice auto." Glimlach ik hem. "thanks." Glimlacht hij. "welk adres?"  vraagt hij. Ik geef hem het adres, en we rijden naar mijn oppas adresje toe.

heey, sorry dat het soms zo lang duurt.... en dat dit nu zo een saai hoofdstukje is.... maar ik heb nu PWW...... en ik moet ff watr cijfers omhoog halen....

ik zorg dat ik zo snel mogenlijk, van dit boek, of van een ander boek, nog een nieuw hoofdstuk plaats! als het te lang duurt, stuur me op welke manier dan ook, een berichtje!

xxx lisa

The Dream I've Never Dreamed FT. Harry StylesWhere stories live. Discover now