Ağır Yaşamlar Pipi

772 38 28
                                    


Doktor Now pipi odaya girdi ve bana baktı. "İncelediğim belgelere göre çok sarkıksın, sarkık pipi özellikle kilon da var 250 kilosun. Şu ana kadar yaşaman bile mucize seni ameliyat edebilmem için 5 kilo vermen gerekiyor. Eğer ki bir dahaki aya 5 kiloyu verirsen ameliyatını yaparım. Sarkık pipi dedi ve odadan çıktı. Bu benim için çok zor olucaktı ama başarabilirim bunu biliyorum.

Twenty our later

Tekrardan hastaneye geldim. Hemşire pipi beni tartıya çıkarttı EVET AMAN TANRIM TAMI TAMINA 20 KİlO VERMİŞTİM. Mutluluktan dans etmeye başladım. Dans ederken derilerim dökülmeye basladı ve bir anda hepsi canlandı. Hemşire pipiye saldırdılar onu yediler. Tüm hastanedeki pipileri yediler. En son doktor now pipiye  sıra geldiğinde bana artık ameliyat yapmaktan bıkmıştım aq diyerek o da yenilmişti ve gene her şeyi batırmıştım.  Evime gittim önüme pipi cips, osuruk aromalı kola, spermli jelibon ve daha bir sürü abur cubur aldım, koltuğuma oturdum. Hayata bir kere geliyoruz onda da ye iç sıç diyerekten yemekleri yedim.

TANRI PİPİLERİ KORUSUN🙏

TANRI PİPİLERİ KORUSUN🙏

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Pipi HikayeleriWhere stories live. Discover now