Part 28

556 51 0
                                    

Ο Harry χωρίς να της απαντήσει έφτασε δίπλα της αστραπιαία και την πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο να περάσει ανέβηκε πάνω της και άρχισε να τη φιλάει διψασμένα. Εκείνη ανταποκρίθηκε αμέσως και άρχισε να κινεί τα χείλι της στο δικό του ρυθμό. Τα δόντια του δάγκωσαν απαλά το κάτω της χείλος και ύστερα άρχισαν να το πιπιλάνε, κάνοντας την να μουγκρίσει ελαφρά. Ύστερα συνέχισε να τη φιλάει ξανά. Η γλώσσα του βυθίστηκε στη στοματική της κοιλότητα και άρχισε να την εξερευνεί. Τα χέρια του έπιασαν τους γοφούς της, πιέζοντας τους όσο πιο πολύ μπορούσε πάνω στο σώμα του. Τα δικά της χέρια μπλέχτηκα στις μπούκλες του. Τα χείλι του μετακίνηθηκαν στον λαιμό της και άρχισαν να αφήνουν μικρά φιλιά πάνω σε αυτόν. Και οι δύο ήξεραν τι θα γινόταν στη συνέχεια και δεν είχαν σκοπό να το σταματήσουν. Τα χέρια του έπιασαν την άκρη της μπλούζας της και την αφαίρεσαν γρήγορα, πετώντας την ύστερα στο πάτωμα. Σήκωσε όρθιο τον κορμό του,έβγαλε το T-shirt του και ξεκούμπωσε και το φερμουάρ του παντελονιού του. Το χείλι του ξαναβρέθηκαν πάνω στης κοπέλας, ξεκινώντας ένα αργό, αισθισιακό φιλί ενώ τα χέρια του ξεκούμποναν το σουτιέν της. Αφού το στήθος της ήταν πια σε κοινή θέα, μετακίνησε τα χείλι του εκεί. Με το ένα του χέρι άρχισε να κάνει απαλές μαλάξεις στον ένα μαστό, ενώ στον άλλο, πιπιλούσε τη ρώγα του. Η κοπέλα έβγαζε δυνατούς αναστεναγμούς, ενώ τα μάτια της είχαν κλείσει, απαλομβάνοντας την ηδωνή που της πρόσφερε. Τα χέρια άφησαν το στήθος της και βρέθηκαν στο σορτσάκι της, το οποίο αφαίρεσαν σχεδόν αμέσως. Πλέον εκείνη ήταν μόνο με το κάτω εσώρουχό της, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν ημίγυμνος. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Τον έσπρωξε και εκείνος έπεσε δίπλα της. Αμέσως ανέβηκε πάνω του και με τα χέρια της έπιασε το παντελόνι του, μαζί με το μποξεράκι του, τα έβγαλε και τα πέταξε κάπου πίσω της. Ο κάβαλος του ήταν ήδη σε στήση. Ο Harry την κοίταξε με παρακαλητικό βλέμμα και η κοπέλα του χαμογέλασε πονηρά. Τα χέρια της έπιασαν τον κάβαλο του και άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν στην αρχή πιο αργά και αργότερα με πολύ γρήγορες κινήσεις. Εκείνος μούγκριζε και αναστέναζε δυνατά, δύνοντας της το θάρος να συνεχίσει. Χαμήλωσε τη μέση της και ταυτόχρονα με τις κινήσει των χεριών της, ακούμπησε τη γλώσσα της πάνω στην κορυφή του και άρχισε να κάνει με αυτήν κυκλικές κινήσεις.

Η-Ωω θεέ μου. μουρμούρησε και προσπάθησε να βρει την αναπνοή του.

Τότε εκείνη τον έβαλε στο στόμα της όσο πιο βαθιά μπορούσε και το κενό το κάλυψε με το χέρι της. Άρχισε να κινείται πάλι γρήγορα και όσο άκουγε τη φωνή του τόσο και πιο καλή προσπαθούσε να γίνει. Το βλέμμα της σηκώθηκε για να δει το προσωπό του. Ο Harry την κοιτούσε ήδη. Μόλις είδε ότι τον κοιτούσε έβγαλε ένα τεράστιο αναστεναγμό. Το γεγονός ότι τον κοιτούσε την ώρα που τον είχε στο στόμα της τον τρέλενε και η απόλαυση που του πρόσφερε έγινε σχεδόν η διπλάσια.

Η-Μην σταματήσεις να με κοιτάζεις. είπε κοφτα καθώς οι ανάσες του δισκολεύονταν να βγουν σωστά.

Η Alexia έκανε κάτι που τον τρέλανε. Καθώς ανεβοκατέβαινε τον δάγκωσε ελαφρά κάνοντας τον να φωνάξει κάτι που δεν πολυκατάλαβε. Ξαφνικά τα χέρια του έπιασαν το κεφάλι της και το απομάκρυναν από τον κάβαλό του.

Η-Δεν θέλω να τελειώσω στο στόμα σου, όχι σήμερα τουλάχιστον είπε και αμέσως κόλλησε με δύναμη τα χείλι του πάνω στα δικά της.

Ταυτόχρονα την ξαναγύρισε και ξαναβρέθηκαν στην αρχική τους θέση, με εκείνον από πάνω της. Τα χέρια του έπιασαν το ύφασμα από το εσώρουχό της και το έσκισαν. Η κοπέλα άνοιξε το συστάρι του κομοδίνου της και έβγαλε ένα προφυλακτικό, δίνοντας του το. Με τα δόντια του έσκισε το περιτύλιγμα, πήρε το προφυλαχτικό και το φόρεσε γρήγορα πάνω στον κάβαλό του. Αμέσως μπήκε μέσα της κάνοντας την να ουρλιάξει. Από την πρώτη βύθηση του μπήκε ολόκληρος μέσα της. Η δύναμη και η ταχύτητά του αυξανόταν συνεχώς με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ακούγονται σε όλο το σπίτι.

Η-Άνοιξε τα μάτια σου, θέλω να με κοιτάς. της είπε βαριανασένοντας και εκείνη υπάκουσε αμέσως.

Εκείνος την κάρφωνε με τα μάτια του ασταμάτητα απαλομβάνοντας το γεγονός του ότι κάνει σεξ μαζί της.Κάθε φορά ¨ανέβαινε" περίπου 5 εκατοστά προς το πρόσωπο της έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει κάθε σημείο μέσα της και να ενεργοποιήσει τον οργασμό της. Τα χέρια του έπιασαν τα κάγκελα του κρεβατιού μπροστά του για περισσότερη στήριξη. Η δύναμη χάρη σε αυτήν του την πράξη είχε φτάσει στα άκρα, χτυπώντας τα τοιχώματα της κοπέλας κάθε φορά όλο και πιο πολύ. Το κρεβάτι κινούταν κάθε φορά που κινούταν και εκείνος με αποτέλεσμα τα κάγκελα του κρεβατιού να χτυπάνε τον τοίχο. Τα δικά της χέρια γρατζουνούσαν την πλάτη του με δύναμη, ενώ το κεφάλι της είχε πέσει πίσω και ασκούσε πίεση στο στρόμα. Με τους γοφούς του έσπρωξε τα πόδια της έτσι ώστε να ανοίξουν περισσότερο. Η ώθηση του έγινε πιο απότομη, πιο σκληρή και πιο βασανιστική, κάνοντας τα ουρλιαχτα της κοπέλας ακόμα πιο δυνατά. Μετά από 4 ακόμα βιθίσεις έφτασαν και οι δύο στην κορύφωση τους. Το κεφάλι του έπεσε ανάμεσα στον λαιμό της και το κεφάλι της και άρχισε να δαγκώνει και να ρουφάει το δέρμα της εκεί για να μην φωνάζει. Η κοπέλα πάλι είχε γατζώσει τα δάχτυλα της στον χείμαρρο από τις μπούκλες του και τις τραβούσε δυνατά ενώ φώναζε το όνομα του. Ο Harry παρέμεινε μέσα της μέχρι να ηρεμήσουν και αργότερα έπεσε δίπλα της αναστενάζοντας βαριά.

Γεννημένοι Δολοφόνοι (Dark story only with Harry Styles)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang