Stripper

1.5K 14 5
                                    


Døren åbnede der stod (han hedder Casper) Casper. Han sagde at jeg skulle gå med ham. Vi kig ud, jeg så det var i et skur jeg sad i. Vi gik ind i skoven. Jeg så et stort hus. Jeg spurte " bor du der" Casper svarede "ja" vi kig ind. Han sagde "dit værelse er oven på, det er nummer 16. Og du deler værelse med Asta." Jeg kig op på værelset. Asta sad i hendes seng. Jeg spurte hende" har jeg ik set dig før" jeg kom i tanke om det var hende jeg så i skoven. Jeg spurte " var det dig jeg så i skoven?" Asta svarede " det kan godt være, for jeg var i skoven for leden. " vi begyndte at sludre løs. Jeg spurte hende" hvad skal vi her. Og hvornår kommer jeg hjem" Asta svarede " du kommer aldrig hjem, hvis du stikker af så bliver du misbrug hårdere OSV. " jeg spurte " hvad vil du bruge os til?" Asta svarede" vi er det svare hans slaver. "
Jeg blev ked af det, og tænkte på alt det jeg har mistet. Casper kom op og sagde "jeg skulle gå med ham over til skuret." Jeg havde fåret håndjern på, så jeg ikke kunne gøre noget. Da vi var kommet ind fik jeg håndjernene af. Han gik hen til mig og begyndte at tage på mig. Jeg tænkte det var lidt dejeligt, men han misbruger mig jo. Han begyndte at tage sine bukser af. Han tvang mig til at sutte hans pik. Han Presser mig helt ind til hans krop, så jeg bliver kvalt i hans pik. Det var så klamt. Han tog mit tøj af mig. så tog han den ind i mig. Det var faktisk lidt dejeligt. Han sagde han kom, men han blev ved. Jeg skreg og skreg. Han stoppede. Han tog bukser på igen. Og jeg tog tøj på igen. Vi kig ind i huset igen. Jeg gik op på værelset. Asta sad på sengen. Vi talte lidt sammen og så kom der en anden mand ind. Jeg spurte " hvem er du" han svarede " jeg er Simon". Han spurte vil du have lidt... Jeg svarede "nej tak" han sagde til Asta" hvorfor er i ik klar" og så kig ham. Jeg spurte Asta " hvad mente han?" Asta svarede" det kan du se her" hun tog nogle G-strenge frem og noget sexet tøj. Asta sagde" det skal vi have på. Vi skal strippe på en bar." Jeg stirrede bare på hende. Vi begyndte at tage tøjet på. Simon kom ind og sagde " hvor er i sexede." Han tog fat i mig og Asta. Vi satte os ind i en bil og kørte ud til en stripper bar. Jeg sagde " jeg har aldrig strippet før. Asta sagde " det er okay, du skal bare gøre efter mig. " jeg svarede "okay" vi ankom
Til stripklubben. Vi kig ind og fik make op på. Vi ventede til det var vores tur. Jeg var mega nevøs. Han sagde vi skulle ind. Vi kig ind og begyndte at danse. Jeg så Asta gå over til stripper stangen. Jeg gjorde det samme. Jeg så kun tog sin bh af og rystede med brysterne. Jeg gjorde det samme. Jeg tænkte nu kan jeg selv. Jeg begyndte at tage min g-strang af. Og så to jeg min finger op. Alle råbte og skreg. Jeg gik over til en af mændene med røven og ham klaskede mig i røven. Og så kom der en anden over og tog to fingre ind i mig. Han sagde lad så gå ind i et rum. Jeg gik med ham og jeg tvang mig til at sutte hans pik. Og så fik jeg den op i mig bag efter. Men Casper kom ind og sagde vi skulle køre hjem. Vi tog hjem og lage os til at sove.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 29, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Misbrug mig ikkeWhere stories live. Discover now