0.6 ✔

233 25 18
                                    

Eunbi gözlerini açtığında hâlâ kendi mağazasında olduğunu gördü. İnanılmaz şekilde başı ağrıyordu ve sağ omzunda bir ağırlık vardı. Evet, Moonbin başını Eunbi'nin omzuna yaslamıştı.

Başını çevirip Moonbin'e baktı Eunbi. Ne kadar içtiğini düşünmeye başladı ardından. Masada kimlerin olduğunu, neler yaşandığını...

Sojung ve Eun Woo hâlâ başları masaya gömülü şekilde uyuyorlardı.

Ve Eunbi ne yazık ki Moonbin'in kendisine yaptığı aşk itirafını hatırlamıyordu. Moonbin birkaç kez başını kıpraştırınca Eunbi kaskatı kesildi, sırf daha çok uyusun diye. Eunbi sol eliyle ağrıyan başını sıvazlarken çok sakin davranıyordu. Eun Woo gözlerini açtı. Etrafa gözlerini kısarak bakıyordu. Bir müddet sonra ışığa gözleri alıştı ve Moonbin'n pozisyonunu farketti.

Gülerek baş parmağını kaldırıp Eunbi'ye doğrulttu. Ardından dudaklarını oynattı. "Tebrikler"

Eunbi gülümsedi. Ancak dudağını oynatmaktan bile çekiniyordu.

Daha içmeye başlamadan önce mağazayı kapatarak iyi yaptığını düşündü Eunbi. Çünkü bu kadar içmeye karşılık mağazanın kapısı açık olsaydı, muhtemelen bir daha satış yapamazdı. Eun Woo, Sojung'un omzunu dürtüp uyandırmayı başardı. "Ben gitmeliyim, Sojung'u da evine bırakacağım. Anahtarın kapıları nerede?"

Eun Woo'nun sorusu üzerine Eunbi kasayı işaret etti. Eun Woo kafa sallayıp anahtarlara doğru ilerlerken Sojung ayılmakla meşguldü.
Kapıyı açtıktan sonra Eunbi'ye teslim etti anahtarı Eun Woo. El sallayarak mağazadan çıktı Eun Woo ve Sojung.

Yalnızca Moonbin ve kendisi kalmıştı.

Eunbi etrafı toparlamak için ayağa kalkmalıydı. Bu yüzden de Moonbin'in kafasını nazik bir şekilde sağa yatırdı. Tam kalkacakken Moonbin sımsıkı tuttu elini Eunbi'nin. "Biraz daha uyumak istiyorum."
Eunbi yerine geri oturdu. Moonbin başını Eunbi'nin omzuna koymasına rağmen hala sımsıkı tutuyordu elini.

"Hatırlıyorum." dedi Moonbin, ayılmaya çalışarak. "Seni sevdiğimi söyledim ve sen de olumlu karşılık verdin Eunbi." Duyduğu cümle ile karnı ağrımaya başladı Eunbi'nin. Zorla yutkundu. Moonbin devam etti. "Ben sarhoş olduğum için değil, gerçekten sevdiğim için söyledim Eunbi."

Başını kaldırdı. Aralarında yalnızca on santim vardı. Moonbin kocaman gülümsedi. "Eğer seni öpersem muhtemelen utancından bir hafta saklanırsın benden. O yüzden..." demenin ardından sustu ve Eunbi'nin dudağının yalnızca kenarını öptü.

Photo 💢 moonbin + sinb ✔Where stories live. Discover now