Kafa Karışıklığı

268 13 6
                                    

Hermione'nin ağzından

Madam Pomfrey  dışarı çıkmamıza izin verdi. Olayı öğrenmişti ve ciddi bir hasar olamayacağına karar verdi. Şimdi Draco ve  Harry'nin ailesi ile bahçede oturuyoruz ve bu tam bir felaket.

Bu gelecekte onların bizim ile anılar oluşturmasına neden oluyor. Bu aslında genel durum için iyi ama bu doğduğumuz zaman 'Biz bu çocukları tanıyoruz' demelerine neden olabilir. Çok fazla vakit geçirmesek belkide unuturlar yüzlerimizi. Ama diğerleri büyük ihtimalle bunu düşünmediler.

"Eee Hermione sen nasılsın?"  dedi Harry'nin annesi Lily.
"Evet hiç sesin çıkmıyor azıcık konuş!" dedi Harry'nin Vaftiz Babası Sirius.

"Ah ben çok iyiyim Hogwarst mükemmel bir yer. Saray çok büyük. Kurucuları çok etkileyici. Koruma yöntemleri çok çok üst düzey ve bu çok güven verici. Hogwarts: Bir Tarih'de okumuştum..." Ron bana imalı imalı baktı. Sanırım Hogwarst:Bir Tarih'den bahsetmemem lazımdı.

"Vay canına zambağım dışında Hogwarst:Bir Tarih'i okuyan biri." Dedi James. Gerçekten benim dışımda Hogwarst:Bir Tarih'i okuyan biri varmış. Ron'a zafer dolu bir bakış attım.

"Ha-ha" diye yapmacık bir şekilde Lily. Sonra arkamdan ayak sesleri duydum. Sirius oldukça siniri bozulmuş bir şekilde gelenlere baktı. Gelen kişinin kim olduğunu bilmiyorum.

"Neden geldin Bellatrix?" kanımın donduğunu hissettim. Gelecekte yapacağı o korkunç şeylerin hiç birini yapmamıştı. İşkenceler, öldürmeler ve daha neler neler.

"Seni görmek çok kötü Sirius. Aranızda safkan olan var mı acaba?" ilk sorusu safkanlık ile ilgili olduğuna göre küçükken de farklı değilmiş. "Ve aranızda şu kızıl Bulanık gibi olan varsa şimdi gitsin." James'ın hızla ayağa kalktı  ve "LAFINI GERİ AL!" diye bağırdı. Bellatrix ise buna alıştığını belli eden bir sesle.

"Umrumda değil!  Evet şimdi kim safkanım demişti?" Kimse dememişti. Gerçekten hala aptal- pardon hala mı dedim?

Ron ve Draco koro halinde 'Ben' dediler. Onlara baktım. Keşke söylemeselerdi.

"Sadece iki kişi mi? Ah ne kadar da az! Peki siz?" Ben be Harry'e baktı. Sesinde belirgin bir alay vardı.

Harry "Ben Melezim dedi" Harry'nin cevap vermesi benimde cevap vermemi zorunlu kıldı.  İstemeye istemeye "Muggle doğumlu" dedim.

Bellatrix "MUGGLE DOĞUMLU HA? BULANIK DEMEK İSTEDİN HERHALDE!" arkadaşlarıda kahkaha attı.  Draco'nun eskiden Bellatrix gibiymiş yani gelecekte öyle olacak...

2000-Sirius Black

Son zamanlarda Çok garip hissediyorum. Harry'i gördüğümü hatırlıyorum. Sorun şu ki daha James ile Lily evlenmeden önce...

Bu nasıl olur? Harry'i önceden tanıyordum. Hayır hayır... Remus'a  sormam lazım.  Çünkü bu imkansızdı!

"Remus, aylak ne oluyor? Kafamda olan anılar gerçek mi yoksa hayal ürünü mü?" Remus bana baktı sanırım onda da böyle anılar vardı.

"Yanlızca Harry değil, Malfoy, Ron ve Hermione ile ilgili anılarımda var. Bu imkansız öyle değil mi? Yani o zamanlar evli bile değillerdi.

"Hayal değimiş, " dedim sesim daha çok homurdanma gibi çıktı.

"Hemen McGonagall'a  yazmamız lazım. Tek açıklama Harry, Ron, Hermione ve Draco Malfoy geçmişe gitmişler."  dedi Remus.

"İyi de nasıl geçmişe gittiler?" Dedim. Gerçekten nasıl gelmişlerdi?

"Benim eğitim verdiğim sene Hermione de bir zaman Döndürücü vardı, biliyorsun zaten seni ve Şahgaga yı öyle kurtardılar. Sanırım yine bir Zaman Döndürücü aldı ve geçmişe gittiler." 

"Peki neden bu kadar geriye gittiler?" Remus oldukça düşünceli görünüyordu.

"Bir hata olmalı Hermione çok ciddiydi bu konuda yani-" bitirmeden bir mektup gelmişti. Baykuş Hogwarst Okul baykuşlarındandı. Remus mektubu aldı ve açtı.

"Çok hızlı bir şekilde Üç Süpürge'ye gelin. Acil durum."

Mektupta imza yoktu. Ama yeşil mürekkep ile yazılmıştı yani ya Dumbledore yada McGonagall yazmıştı.

Cisimlenerek Üç Süpürge'nin önüne geldik. Narcissa ve Lucius Malfoy'da oradaydı. Molly ve Arthur biz geldikten bir kaç saniye sonra geldi.

"Siz bura-" Narcissa söze başlayacakken Molly konuştu Narcissa lafının kesilmesinden hiç hoşlanmamıştı her halinden belliydi.

"Neden geldik?" Dedi Molly olaydan haberi yoktu tabii ki.

"Oğlunuz geçmişte çok uzağa gitti Ms ve Mrs Weasley." Dedi arkamızdan bir ses. Gelen McGonagall dı. Mrs Weasley "Hangi oğlum?" diye sordu oldukça affallanmış görünüyordu ve şaka yapıldığını düşünüyordu.

"Ama bu imkansız Yani nasıl gidebilirler?" dedi Lucius.

"Zaman Döndürücü ile tabii ki!" Herkes dehşete düşmüş bir şekilde baktı. Nasıl bu kadar sakindi?

"NE!?" dedik koro halinde bu olmamalıydı zamanda bu kadar geriye gitmemeliydiler...

-Bölüm Sonu-

En heyecanlı yerinde bıraktım bsowğwjepwjqğsnns çok uzun olmadı ever ama yine de iyi oldu bence

GEÇMİŞİN ÇAĞIRDIĞI KONUKLAR (Devam ettirilen) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora