0.1: one shot ✔

450 48 33
                                    

Parasını ödediği suyu daha hiç açmadan, bahçedeki bankta oturan Yiren'in yanına yürüdü Felix. Daha az önce sevgilisinden ayrılan, eski sevgilisinin yanına gidiyordu. Banka ulaşmasına yalnızca bir adım kala durdu Felix. Yiren'un kendisine bakmasını bekliyordu.

Ki öyle de olmuştu.

Yiren bakışlarını Felix'in üzerinde toplamış ona güçlü gözlerle bakıyordu. Duygusal değil. Felix kaskatı durarak elindeki suyu uzattı Yiren'a. Yiren eline alıp gülümsedi. "Teşekkür ederim."
Felix kaşlarını kaldırdı, izin ister gibi. Ve bu eylemini kelimelere de dökmüştü. "Yanına oturabilir miyim?" dedi kararsız bir şekilde.

Yiren gülümseyerek kenara kaydı. "Tabii." dedi sadece. Felix, Yiren'un yanına otururken Yiren su şişesinden bir yudum su içti.
Felix kaşlarını kaldırdı. "Hanginiz ayrılmak istedi?"
Yiren gülümsedi. "Ben istemiştim."

Felix güldü. "Üzgün değilsin."

Yiren kafa salladı. "Değilim çünkü zaten seni unutmak için onun teklifini kabul etmiştim. Ancak gülüşünüz dahî her şeyiniz benzediği için seni unutturmak yerine seni daha çok hatırlatıyordu."
Felix iç çekerek banka yasladı sırtını. Söylemekte kararsız kaldığı cümlesini kelimelere döktü tekrar. "Yeniden denemeye ne dersin?"

Yiren az önceden beri eski sevgilisinin kendisine olan ilgisini bu kelimelere yormuştu. Haklı çıktığı düşüncesi ile gülümsedi Yiren. "Benden ayrılan sendin Felix. Bir daha neden başlamak istiyorsun ki?"
Felix etrafa bakındı bir müddet. Ardından içinde saklamak istemediği için bazı şeyleri söyledi. "Benimle çıkmaya başladığın bir ay sonucunda başarı sıralaman on sıra düşmüştü. Sana engel oluyordum, mesleğin, hayallerin..." İç çekti Felix. "Hepsine bir engel gibiydim."

Yiren güldü. "Değildin Felix. Ve gerçekten derslerle boğuşan, ailesi tarafından yalnızca başarıları yüzünden sevilen biri olarak beni başarılarım olmadan da seven birini bulduğumu düşünüyordum. Ayrıldığımız gün gerçekten yanıldığımı hissetmiştim."

Felix kafa salladı. "Yanlış düşünmüşsün. Seni hâlâ seviyorum Yiren. Tekrar benim olmanı istiyorum."
Yiren dudağının kenarıyla gülümsedi. "Gerçekten seviyor musun?"
Felix başını salladı. Yiren tamamen gülümsedi bu sefer. "Pekâlâ, tekrar deneyelim o hâlde."

"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Be Mine 💢 yiren + felix ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora