39

1K 93 122
                                    

Xiao Dejun

"Dejun, Buraya Gel!"

Hansol'un Sinirli Sesini Duymamla Birlikte Odaya Dalmam Bir Olmuştu. Ben Nefes Nefese Hansol'a Bakarken, Hansol Aynadaki Görüntüsüne Bakıyordu.

"Efendim Hansol?"

"Hazırlan, Akşama Misafirlerimiz Olacak."

Başımı Salladım Ve Aynada Kendisini İzleyen Bedene Baktım Yavaşça. Yakalarını Düzeltiyordu, Ama Arka Tarafı Çok Düzensiz Duruyordu. Derin Bir Nefes Verip Hansol'a Doğru Yaklaştım. Benim Ona Yaklaştığımı Görünce Durmuş Ve Merakla Beni İzlemeye Başlamıştı.

'Göz Teması Kurmak Yok.'

Kuralları Sürekli İçimden Tekrar Ederken, Ellerim Hansol'un Yakasına Ulaştı Ve Sakin Kalmaya Çalışarak Düzelttim Bozuk Yerleri. Tamam, İşte Şimdi Düzgün Olmuştu.

"Yemekleri Ben Mi Yapacağım Yoksa Yapacak Birileri Gelecek Mi?"

Geri Çekilirken Merakla Sorduğum Soruyla Gülümsedi Hansol. Ardından Belimden Tuttuğu Gibi Beni Kendine Çekmiş, Dudaklarını Dudaklarıma Sürtmüştü.

"Senin Yapmanı Tercih Ederim. Nasıl Giyineceğini Biliyorsun Zaten."

"Bi-Biliyorum..."

Titrek Nefesim, Hansol'un Dudaklarını Yalarken, Hansol Dilini Çıkartıp Sertçe Yaladı Dudaklarımı. Beni Kendine Çektiğinden Beri Kapalıydı Gözlerim, Bu Yüzden Sessizce Beklemekten Başka Bir Şey Yapamıyordum.

"Ben Buradayken Giyinmeni İstiyorum Dejun. Giydiğin Eteğin Sana Nasıl Yakıştığını Görmek İstiyorum."

Hansol, Dudaklarını Dudaklarıma Sürte Sürte Konuştuktan Sonra Beni Yavaşça Serbest Bırakmış, Ardından Yatağa Oturup Beni İzlemeye Başlamıştı.

Derin Bir Nefes Verdim, Bu İşin Sonu İyi Değildi.

...

Tam Da Düşündüğüm Gibi Olmuş, Ben Soyunduktan Sonra İşler Rayından Çıkmıştı. Şu Ansa, Yatakta Öylece Uzanıyordum. Her Tarafım Ağrıyordu.

"Hâlâ Burada Mısın Sen?"

Hansol Lavabodan Çıktığında Doğrulmaya Çalışıp Ona Yalvaran Gözlerle Baktım.

"Yemek Hazırlaması İçin Birilerini-"

"Dejun."

Hansol Zoraki Bir Yüz İfadesiyle Gülümsediğinde Ağlarcasına İnledim. Her Tarafım Ağrıyordu Ve O Benden Bu Hâlimle Yemek Yapmamı Bekliyordu.

"Hansol, İstersen İlk Zamanlardaki Gibi Döv Beni, Umrumda Değil. Her Tarafım Ağrıyor Zaten. Bir Acı Da Sen Eklemiş Olursun En Fazla."

Dediklerimi Diyip Geri Yatmıştım Yatağa. Çok Kötü Hissediyordum. Hansol İse Sadece Bana Bakmış, Sonrasında Hızlıca Odadan Çıkmıştı.

"Ne Yani, Rahat Mı Bıraktı Beni?"

Şaşkınlıkla Kapalı Kapıya Baktım. Hansol Normalde Dediğini Yaptırana Kadar Peşimi Bırakmazdı. Bu Aylardır Böyle Süregelmişti.

Ben Kendi Kendime Düşünürken, Hansol Yeniden Odaya Girmiş, Elindeki Poşeti Kucağıma Sertçe Fırlatmıştı. Şaşkınlıkla Ona Baktım, Poşet Dolu Duruyordu, Ama Hafifti De. Ne Vardı İçinde?

Teacher And Student | Yongyoung ✓Where stories live. Discover now