4.

849 72 51
                                    

Περπατούσαμε στον διάδρομο για περίπου πέντε λεπτά κάποια στιγμή ο Tom σταμάτησε και άνοιξε την πόρτα που ήταν μπροστά μας.

T:"Ορίστε το δωμάτιο σας δεσποινίς τα βιβλία σα είναι πάνω στο τραπέζι το μπαούλο σας  δίπλα στο κρεβάτι και η κουκουβάγια σας μέσα στο κλουβί της επίσης πάνω στο τραπέζι της έβαλα και λίγο νερό "

S:"Εντάξει σας ευχαριστώ πολύ"

Είπα και έφυγε.

Μα καλά ποτέ πρόλαβε να ξημερώσει μετά θυμήθηκα ότι στο ραγισμένο τσουκάλι υπήρχε ενα ξόρκι που έκανε την ώρα να περνάει χωρίς να το καταλάβεις(μόνη μου το ξέρω αλλά δεν είχα άλλη εξήγηση) όποτε έκανα και εγω ενα ξόρκι στον εαυτό μου ώστε να μείνω ξεκούραστη γιατί το ταξίδι για το Hogwarts ήταν μεγάλο απ'όσο μου έχει πει ο Remus.Με όλα αυτά ξέχασα να ταΐσω την κουκουβάγια μου όποτε πήγα άνοιξα το μπαούλο μου πήρα την τροφή της και πήγα κοντά στο κλουβί της όμως αυτό που είδα δεν το περίμενα.

Ο Tom είχε ξεχάσει την πόρτα του κλουβιού ανοιχτή εκτος απο αυτό όμως ήταν ανοιχτό και το παράθυρο με αποτέλεσμα να έχει φύγει.

Βγήκα και χτύπησα την πόρτα του διπλανού δωμάτιο μήπως αυτός που έμενε μέσα την είδε η πόρτα άνοιξε και είδα το αγόρι που ήταν εχτές στο γραφείο του Υπουργου μαγιάς στην αρχή πέρασε απο το μυαλό μου πάλι ότι μπορεί να είναι αυτός αλλά δεν ήμουν σίγουρη.

?:"Γεια μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι;"

S:"Γεια και ναι βασικά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς ψάχνω την κουκουβάγια μου"

?:"Ε..ωραία πέρνα μέσα"Το κλίμα στο δωμάτιο ήταν ζεστό.

?"Λοιπόν πως μοιάζει η κουκουβάγια σου"

S:"Άσπρη σαν το χιόνι...να σαν αυτή ίδια είναι και αυτή Θυληκιά μόνο που αντί για κίτρινα μάτια έχει μπλε.

?:"Πως ξέρεις ότι η Hedwig είναι κορίτσι;"

S:"Φαίνετε απο τα φτερά της ουράς"

?:"Ααα δεν το ήξερα αυτό,και πως κατάφερε να φύγει η κουκουβάγια σου"

S:"Ο Tom πήγε να της βάλει νερό όσο ήμουν στο γραφείο με τον υπουργό μαγιάς και ξέχασε την πόρτα του κλουβιού και το παράθυρο ανοιχτό"

?:"Κατάλαβα"Ξαφνικά κάτι χτύπησε το τζαμί ήταν η κουκουβάγια μου.

S:"Snowy!"

?:"Χαίρομαι που την βρήκες, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ακόμα;"

S:"Ναι φυσικά πες μου"

𝑫𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕 𝑯𝒂𝒓𝒓𝒚 𝑷𝒐𝒕𝒕𝒆𝒓 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 ⚯͛𝑯.𝑷.Where stories live. Discover now