Voorstellen

204 1 1
                                    

Samuel:
Heey, ik ben Samuel Leijten. Ik ben 18 jaar en ik woon in Badhoevedorp samen met mijn ouders en mijn 2 zusjes Marianne en Quita. Ik heb een hele lieve en knappe vriendin die Suzanne heet, ze is net als mij 18 jaar en ik hou kapot veel van haar ♥. Mijn hobbies zijn voetbal, dansen, liedjes schrijven en optreden met mijn bro's van B-Brave.

Kaj:
Heey, ik ben Kaj van der Voort. Ik ben 18 jaar en ik woon in Beverwijk samen met mijn ouders en mij twee zusjes Shirley en Esra. Ik heb een hele knappe en spontane vriendin die Nicole heet, ze is 16 jaar, wel een jaar jonger maar dat maakt mij niet uit, want ze is mijn alles ♥. Mijn hobbies zijn snowboarden, fitnessen, dansen en optreden met mijn bro's van B-Brave.

Dioni:
Heey, ik ben Dioni Jurado-Gomez. Ik ben 17 jaar en ik woon in Amsterdam samen met mijn ouders en zusje Angely. Ik heb een hele lieve en sportieve vriendin die Gina heet, ze is 18 jaar, dus zo'n jaar ouder dan mij, maar dat maakt niet uit, want is zo speciaal ♥. Mijn hobbies zijn voetbal, fitnessen, dansen, en optreden met mijn bro's van B-Brave.

Jai:
Heey, ik ben Jai Wowor, eigenlijk heet ik Jozua Aaron Isais en Jai is daar dan een afkorting van. Ik ben 17 jaar en woon in Hardinxveld-Giessendam met mijn ouders en mijn zusje Beaudine. Ik heb een hele lieve en vriendelijke vriendin die Anne heet, ze is my everything en ik kan alles bij haar kwijt als ik een dip heb ❤. Mijn hobbies zijn grapjes uithalen, voetbal, dansen en optreden met m'n bro's van B-Brave.

Cassius:
Heey, ik ben Cassius Verbond. Ik ben 17 jaar en ik woon met mijn ouders en zusje Fabienne in Amsterdam. Ik heb een hele spontane en knappe vriendin die Anne heet is 21 jaar, wel een paar jaar ouder, maar dat vind ik niet zo erg, want ze is my awesome chick ❤. Mijn hobbies zijn voetbal, gamen (fifa), dansen en optreden met mijn bro's van B-Brave.

Jasha:
Heey ik ben Jasha Rudge. Ik ben 18 jaar en ik woon in Amsterdam met mijn ouders. Ik heb een hele muzikale en knappe vriendin die Natasja heet. Ze is 19 jaar, dus ongeveer een jaar ouder dan mij, maar dat maakt mij niet uit. Because she is my dancing queen ♥. Mijn hobbies zijn muziek draaien in discotheken, muziek maken, fitnessen en voetballen.

Suzanne:
Heey, ik ben Suzanne Nijkamp, ik ben 18 jaar en woon in Borne met mijn ouders en broertje. Ik vind het zo jammer dat Samuel zo ver weg woont, want hij is mijn lieve, sexy & mijn alles . Ik zie heb elke zaterdag en ik mag mee als B-Brave gaat repeteren en als ze een optreden hebben. Mijn hobbies zijn zingen, dansen, liedjes schrijven, 3-D kaartjes maken, armbandjes maken, breien en afspreken met mijn vriendinnen en mijn vriendje Samuel ❤.

Nicole: 
Heey, ik ben Nicole Hazenoot, ik ben 16 jaar. Ik woon Beverwijk met mijn ouders en mijn pleegzusje Tiffany. Ik woon 10 minuten van Kaj af en ik zie hem vrijwel elke dag. Ik zie hem elke keer als hij met B-Brave gaat repeteren en als ze een optreden hebben. Mijn hobbies zijn zwemmen, voetbal en afspreken met mijn vriendinnen en mijn vriendje Kaj ♥.

Gina:
Heey, ik ben Gina Latisha, ik ben 18 jaar. Ik woon in Den Haag met mijn ouders. Ik woon een uurtje van Kaj vandaag. Ik vind dat wel jammer, maar ik zie hem elk weekend, doordeweeks als we allebei tijd hebben, elke keer als hij met B-Brave gaat repeteren en als ze een optreden hebben. Dus dat is best wel vaak. Mijn hobbies zijn dansen en chillen met mijn vriendinnen en afspreken met mijn vriendje Dioni ♥.

Anne:
Heey, ik ben Anne Meijer, ik ben 14 jaar. Ik woon in Arnhem samen met mijn ouders en mijn zus. Ik woon ongeveer een uurtje van Jai vandaan, wat ik best wel jammer vind. Gelukkig zie ik hem elk weekend elke keer als hij met B-Brave gaat repeteren en als ze een optreden hebben. Dus eigenlijk zie ik heb wel vaak. Mijn hobbies zijn zingen en afspreken met mijn vriendinnen en mijn vriendje Jai ♥.

All you need is B-Brave❤Where stories live. Discover now