10.Jezdec 2/2 (Liam)

5.9K 105 1
                                    

Seděla jsem zabalená v dece ve stáji a přemýšlela co po mě Liam chce.Po tom náročném sexu se mi sice chtělo spát ale snažila jsem se vydržet.Měla jsem na sobě tepláky,tričko ,přes sebe hozenou deku a kupodivu mi bylo teplo.Před usnutím mě chránila už jen lucerna která tady jako jediná svítila.

Najednou se ozval šramot a do stáje vešel Liam jen v triku a teplácích.V rukách nesl nějakou krabici.

"Ahoj Adel to je pro tebe."řekl usmál se a položil krabici přede mě.

"Ahoj Liame děkuju a co to je?"zeptala jsem se.

"Otevři to a uvidíš"řekl a já jsem tak teda udělala.Otevřela jsem krabici a v ní byla čokoláda,jahody,limonáda a velkej balíček kondomů.Musela jsem se tomu usmát.

"Děkuju"řekla jsem a pořád se smála.

"To máš do zásoby"řek s úsměvem Liam a vytáhl balíček kondomů.

"Nechceš jeden hnedka vyskoušet?"zeptal se a mrknul.

"Ale copak copak před chvílí ti to nestačilo?"provokovala jsem ho.

"Víš Adel mám malej problem.Já to potřebuju dost často no a pro to se mnou žádná holka nevydržela."řekl,posadil se hned vedle mě na balík slámy a sklopil hlavu.

"Liame mám úplně ten samej problém"řeknu a pohladím ho po zádech.

Zvedne hlavu a podívá se na mě nevěřícně.

"Fakt?! A myslíš že by jsme to mi dva mohly dát dohromady?Jako že by jsme spolu mohly chodit?"zeptá se mě.Chvilku přemýšlím a pak přikývnu.Liam se mi líbil vždycky.Je hodný,milí,hezký,chytrý a má stejnej problém jako já a navzájem si můžeme pomoct.

"Jo Liame myslým že můžeme"

Usměje se a políbí mě.Přidám se k němu a po chvíli se vášnivě líbáme.Vyhrnu mu tričko a on si ho hnedka sundá.Pak to samé udělá mě a položí mě.Malímy polibky putuje od mé čelisti,přes krk až k prsům které začne laskat a hrát si s němi.Rukama mu přejíždím po svalnatém hrudníku.On hlavou sjede až k mému klínu .Sundá mi kalhoty a kalhotky a pak se mi jazykem zanoří dovnitř mě.

"Ach!"vydechnu slastí.

Ruce mu propletu vlasama a přidržuju si ho tak.

"Ááááchchch Liame!"vykřiknu jakmile se Liamovy udělám přímo do pusy.Liam se zvedne sundá si kalhoty,boxerky nasadí si kondom a lehne si mezi moje roztažené nohy.Vsune svůj penis dovnitř mě a ruce položí vedle mé hlavy.Začne přirážet pomalu a rázně.

"Ach och och Liame zrychly prosím"vydechuju a pochybuju svými boky proti těm jeho.Liam mě poslechne a začne přidávat na rychlosti.

Vzdychám jeho jméno.Užívám si tu slast kterou mi Liamům penis přináší.

"Udělej se pro mě Adel,představ si že tohle můžem dělat pořád!"řekne Liam udýchaně a já při té představě vyvrcholím.

"Liame ano!!"křičím.

"Jooooooo Adel!"křikne Liam hnedka po mě jakmile se udělá.A pak na mě padne.Držím ho v obětí a užívám si ten slastný pocit uspokojení.Liam se odemě odtáhne a sundá si kondom.Oba se oblíkneme a Liam si lehne zamě.Obejme mě a takhle usneme.

Přidávám další díl a děkuju všem kteří to čtou.Omlouvám se za chyby  a jakmile bude čas bude tu další díl .  :D. :) *paja*

jednodílovky +13Where stories live. Discover now