KALP ÇAKRASI

155 3 0
                                    

4 çakramız kalp çakrası göğüs kafesinin ortasında yer alan bu bıçaklanan rengi yeşildir Belki de kalp çakrası deyince çoğumuzun aklından kırmızı geçmiştir.
On 12 yapraklı nilüfer çiçeği ile temsil edilir sevgi ve huzurun enerjisini temsil eder.
Kaç çakramız sağlıklı bir şekilde çalıştığında Kendimizi çok mutlu huzurlu ve sevgi dolu hissederiz yeterli derecede sevip Sevile biliriz.
Kaç yapıyorsunuz Eğer normal olarak çalışıyorsa Adeta sevgi ile dolup taştığını zı hissedersiniz kalp çakrasını bloke eden tıkayan enerji keder duygusudur.
Bu duygu ile kalp çakra blokaj olduysa öfke kıskançlık gibi duygular sıklık ile yaşıyorsanız kalp çakramız da yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir.
Solunum hastalıkları solunum yolları astım gibi ve akciğer sorunları ise bu çakranın sağlıklı çalışmadığını gösteren fiziksel rahatsızlıklardır ekstradan kolesterol sevgisizlik tansiyon anlaşılmama korkusu sevmeme yada sevilmeme korkusu deri ve Dokunma duygusu ile bağlantısı olduğundan dolayı cilt hastalıklarına da yol açabilir.
Şimdi Bu satırları okuyunca diyorsunuz ki üzüldüğüme değdimi unutmayın değerli olan sizsiniz Siz çok değerlisiniz Hayatta hiçbir şey üzülmeye değmez Aslında çakralarımızı dengelemek dengede tutmak da çok kolaydır meditasyon düzenli olumlamalarla çakralarımızı düzene sokarak Tan hayatımızın da akışının değiştiğini görebiliriz.

Kalp çakrası olumlaması

Kalbimi dinliyorum Başka insanların kalbine bağlanmaktan onur duyuyorum ben seviliyor ve seviyorum sevginin içime dolmasına izin veriyorum eylemlerim de rehberim olmasını seçiyorum hayatın ritmini uyum sağlıyorum.
Şifa olması dileğiyle💕🙏

6.his ÇAKRALAR ve AKTİF ETMEWhere stories live. Discover now