41; katı bir yöneticide bulunması gerekenler

854 157 84
                                    

Yang Liu An bir ok kadar hızlı bir şekilde ileri atıldı, Xiao Fengyue'ye sarıldı ve birkaç kez bağırdı. Gözleri o kadar kırmızıydı ki gözyaşları kan kırmızısı akmaya bile başlayabilirdi.

Ama Xiao Fengyue nefes almayı bırakmıştı ve nabzı hissedilemiyordu.

Xiao Yuan, Xiao Fengyue'yi Yang Liu An'ın çökmek üzere olan kollarından aldı ve yere yatırdı. Tek kelime etmeden, kalp masajı yapmaya başladı.

Üç kere bastırdıktan sonra boğuk bir ses duyuldu, Xiao Fengyue aniden öksürdü ve yavaşça gözlerini açmaya başladı. Xiao Yuan uzun bir süre yerde oturmaya devam etti ama sakinleşememişti.

OROSPU ÇOCUĞU!

Neyse ki, otoriter bir başkan olması planlanmış ve sevgilisi boğulacak gibi olursa, durumla başa çıkabilmek için, babası ona ilk yardım eğitimi aldırmıştı.

Ve şans eseri, o zaman gerçekten çok çalışmıştı. Uzun süre hiçbir şey öğrenmeyen kapı komşusu, başka bir otoriter başkanın aksine. Başı gerçekten dertte olduğu bir zaman kalp masajı yaparken neredeyse gerçek aşkının kaburgalarını kırıyordu.

Xiao Fengyue, birkaç kez deneyip sonunda gözlerini açtığında, boynu incindiği için konuşamadığını keşfetti.

Yang Liu An'ı ağlarken görünce, yanaklarından aşağıya gözyaşları süzülmeye başladı.

Yang Liu An elini sıkıca tuttu, sesi kısık ve titrelti: "Neden... neden böyle bir şey yaparsın ki?"

Xiao Yuan artık buna bakamıyordu. Öne çıktı ve Xiao Fengyue'yi kollarına alması için Yang Liu An'ı itti.

Ne diye hala soruyorsun ki! Sadece tut onu işte!!

Zavallı çift birbirlerine sarıldı ve ağladı. Sıkıntıya kapılan Xigo Yuan, az önce yaşadığı korkunun sebep olduğu soğuk teri sildi. Ondan sonra masanın yanında ayağa kalktı. Yang Liu An, Xiao Fengyue'yi bıraktı ve yeniden Xiao Yuan'a diz çöktü.

Xiao Yuan bağırdı: "Diz çöküp durma! Önce onu yatağa götürmelisin, sonra ona bir bardak sıcak su getir." Yang Liu An şaşkınlık içinde Xiao baktı ve onu yanlış duymuş olup olmadığını düşündü.

Xiao Yuan nazikçe alnına dokundu ve gülümsedi: "Neyi bekliyorsun?"

Yan Liu An, sonuçlardan bağımsız olarak, Xiao Fengyue'ye sarıldı ve nazikçe yatağa koydu, onu bir yorganla örttü ve porselen bir bardağa sıcak su doldurdu. Xiao Yuan, Xiao Fengyue'nin nabzını yokladı. Ancak sorun olmadığından emin olduktan sonra uzun bir nefes aldı, şimdi biraz olsun rahatlayabilmişti.

Bu aynı zamanda büyük bir nimetti.

Yang Liu An'ın Xiao Fengyue'ye sıcak su içmesine yardım ettiğini gören Xiao Yuan, Xiao Fengyue'ye şöyle dedi: "Sana bazı sorular soracağım ve şu anda konuşamayacağını biliyorum, bu yüzden evet ya da hayır şeklinde başını salla. İlk soru, Jing Yang Sarayı'nda Yang Liu An ile ilişkinizin farkında olan biri var mı?"

Xiao Fengyue'nin gözleri kederliydi ve başını salladı.

"O halde, bu kişi seni Yang Liu An ile tehdit etti ve sizi Yan He Qing'e zarar vermeye mecbur mu etti?"

Xiao Fengyue tekrar başını salladı.

Yang Liu An ağır bir nefes aldı, çok üzgündü.

"Duydun mu?" Xiao Yuan, Yang Liu An'ı şaka yollu bir şekilde dirseğiyle itti.

"Majesteleri..."

"Seni korumaya çalışıyordu. Bu yüzden bu kötü plana katıldı, bu sana olan aşkını değiştirmedi."Xiao Yuan, Xiao Fengyue'nin yerine açıkladı.

How to Survive As A Villain ( Çeviri )Where stories live. Discover now