There Is No Happy Ending For Us

7.1K 349 597
                                    

Regulus Arcturus Black

Bölüm şarkısı: Arctic Monkeys - I Wanna Be Yours - slowed

Uyarı: Dikkat bir ilk yaşanacak.

Bilgilendirme: Sen muggle soylu bir Hufflepuff 'sın. Safsın.

■■■■■■■■

There Is No Happy Ending For Us

Sadece mumlarla aydınlatılmış loş koridordan geçerken her saniyeni mutlu çiftlerin tatlı bakışmalarını ve birbirlerine karşı olan ufak dokunuşlar ile flörtleşmelerini izlemek zorundaydın. İster istemez onları fazlasıyla kıskanıyordun... bunun en büyük nedeni ise kendi erkek arkadaşının elini rahatça tutamıyor ya da gözlerine özgürce bakamıyor oluşundu.

Sizin asla normal bir ilişkiniz olamamıştı. Bu artık enerjini tüketiyordu... aynı salonda olduğunuzda bile kendi varlığını unutarak onu izlemeye dalıyordun... ancak şikayet edemeyeceğini de biliyordun çünkü bunu çoktan kabul etmiştin.

Sana asla saygısızlık etmedi ve bakışları her zaman gölgeni takip ediyor gibiydi. Anlaşmanız insanların gözü önünde birbiriniz yokmuş gibi davranmaktı, sende buna evet demiştin. Ne de olsa bu seni annesinden korumak içindi...

Kardeşine ve kendisine karşı her zaman ne kadar kötü davrandığını ve Sirius Gryffindor 'a seçildiğinde daha fazla kötüleştiğiyle ilgili her şeyi somut ayrıntılarıyla açıklamıştı. 'Safkan soylarını sabit tutmak istiyor' demişti Regulus, Black olmanın onları neredeyse Kraliyet soyundan yaptığına inanıyordu ve tatlı oğlunun bulanık soyundan birine aşık olduğu kulağına giderse ne yapacağını kestiremiyordu... hem de bir Hufflepuff 'a...

Ancak Regulus tüm bunlara rağmen senden ayrılmak istemedi, seni görmeye devam etmesi gerekiyordu... sana ihtiyacı vardı...

Onun da mutlu olmaya ve huzurla nefes almaya ihtiyacı vardı...

Seninle olmak istiyordu ama seni de asla tehlikeye atamazdı ve seninle gizli bir şekilde birlikteliğine devam etmek istedi.

Kabul ettin.

Çünkü seninde, en az onun sana olan ihtiyacı kadar, ona ihtiyacın vardı.

Sonuçta Walburga 'nın Hogwarts da dahil her yerde gözleri vardı. Eğer açık bir şekilde birlikte olsaydınız seni farketmesi uzun süresini almazdı. Siz de bu yüzden bir yıldır her gece gizlice buluşarak ilişkinizi sürdürüyordunuz.

Onunla olmak sana daha önce hiç hissetmediğin kadar iyi ve doğru hissettirdi. Sanki ilk defa nefes alıyormuşsun gibi.. ilk defa hiç tatmadığın bir lezzeti tadıyormuşsun gibi..

Bazen bunun sadece bir rüya olduğunu düşünüyordun, her an uyanacakmışsın ve uyandığın kabusa devam edecekmişsin gibi.

Birlikte olduğunuz çoğu zaman seni dizlerine yatırır ve kitap okurdu, sana küçük süprizler yapmayı severdi. O hayatında tanıyabileceğin en kibar erkekti. Seninle asla kavga etmedi, sana asla hakaret etmedi. Sana asla bağırmadı ve sana kendini kötü hissettirecek hiçbir hitapta ya da harekette bulunmadı. Sana her zaman seni ne kadar sevdiğini hissettirdi.

Bütün bu gizli ilişki senin iyiliğin içindi ama bir an için düşündün.

Bu ilişki nereye kadar sürecekti?

Onunla nereye kadar sürdürebilirdiniz? Walburga, Hogwarts bittikten sonra Regulus 'un kendi kararlarını vermesine asla izin vermezdi ve eğer öğrenirse muhtemelen soy ağacından atılırdı.

The Marauders ImagineHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin