21

717 70 23
                                    

"Chan-ah uyumadın değil mi?"

"Ben ve uyumak?"

"Doğru.. aaa ben birşey söyleyeceğim aslında Felix'e söylemem gerekiyor ama ben ona nasıl söylerim bilemedim"

"Ne söylemen gerekiyor kötü birşey seziyorum"

"Yanlış sezmiyorsun, bu salak Eric Felix'i aldatmış bunu Felix'e bugün söyleyecektim ama dediğim gibi onu üzmeden nasıl söylerim bilemedim zaten birkaç haftadır küsler diye onlar küsken söyleyip bitireyim dedim ama söyleyemedim sen ona benden daha iyi bir şekilde anlatırsın diye düşündüm"

"Bunu şimdi mi söylüyorsun, onlar az önce beraberlerdi!? Ve o şerefsiz Felix'i aldatmamış gibi yanına gitmiş ve onu öpmüş!!"

İkili Chan'ın dediklerinden sonra en az Chan kadar sinirlenmişlerdi ve Chan'dan önce Changbin Eric'in ağzını yüzünü dağıtmak için hazırdı

"Chan ilk sen sakin olmalısın sonra Felix'e düzgün bir şekilde anlat, ahh keşke önceden anlatsaydım hay ben aklıma"

"Doğru diyosun şimdi anlatamam geç oldu iki gün bir haftalık iznimiz başlıyor yarın anlatabilirim bir hafta boyunca da atlatır umarım. Bu arada kanıt olarak fotoğraf falan var mı?"

"Kevin'e sormam lazım varsa atarım"

"Tamam yarın erkenden sor lütfen"

Konuşmayı sonlandırdıklarında Changbin yerinde duramıyordu hemen şimdi yurtlarına gidip onu parçalayası vardı

"O gerizekalı bide aldatmış mı hangi kafayla!? haa ama pardon onda ne gezer akıl, beyin denen şey şimdi gidip ağzını yüzünü dağıtsam birşey de yapamaz. Ben gidiyorum"

"Nereye?"

"Nereye olacak o malı pataklamaya"

"Yah yah şimdi değil hem senden şikayetçi olabilir uğraşma bende onu parçalamak istiyorum ama şimdilik birşey yapamayız Felix'e anlatana kadar bekle"

"O Felix'i aldattı ve bugün onu öpüyordu gözlerimin önünde! Felix bugün çok yoruldu ama sırf o salakla buluşabilmek için onu sevdiği için yatıp dinlenmedi. Ama o Felix'i sevmiyor başkalarına dokundu Felix'e de onlara dokunduğu gibi dokunabilirdi "

Changbin'in aklına gelen görüntülerle tekrar gözleri dolmuş son cümlesinde sesi kısılmıştı

"Hyung gel yurda geri dönelim Chan hyung sende gel çok çalışıyorsun biraz dinlen uyuyamasan bile biraz oturup dinlen yurda hiç gelmiyosun"

"Tamam zaten bu sinirle çalışmaya nasıl odaklanırım bilmiyorum"

Yurda geldiklerinde Changbin Chan'a Felix'in yanına yatmak istediğini söylemiş Chan ise kabul etmişti

Changbini hayatında ilk defa böyle görüyordu. Changbin sert görünüşlü içinde sakladığı yumuşak tarafı olan biriydi ama hiç ağladığını görmemişti

Birinden hoşlansa ve karşılık alamasa ki daha önce olmuştu hiç umrunda olmamış işlerinde sıkıntı yaşamamıştı şimdi ise aylardır moralsiz ve üzgündü şarkı sözleri kederliydi, pratiklerde isteksiz gibi görünüyordu Felix'e bakıp onu izliyordu, önceden insanlara sırnaşmayı sevmeyen insan şuan Felix'in elini tutmayı ona sarılmayı çok seviyordu.

Chan Changbin'in gerçekten aşık olduğunu hissediyordu Changbin bunu hissettiriyordu.

Changbin

Uyumak için burada değilim Felix ki uzun zamandır uyumuyorum zaten bana ne yaptın bilmiyorum ama sana yaptıklarımın cezası olsa gerek..

"Lixie, lix"

"Changbin hyung?"

"Evet benim şey yanına yatabilir miyim?"

Sevgiline bağırıp evden kovdum umarım bana kızgın değilsindir ama sana yaptıklarını duyduktan sonra umarım bunu yaptığım için mutlu olursun

****

Felix cevap vermeden sarıldığı peluşunu bırakmış ve kollarını açmıştı bunun üzerine Changbin Felix'in yanına yatmış ve onu kollarının arasına almıştı huzurlu hissediyordu hep onunla olmak istiyordu

Felix

İyi olmadığını görebiliyorum hyung bana anlatmak istediğin zamana kadar bekleyeceğim şimdi sana sarılıp seni biraz da olsa iyileştirmeyi umuyorum

****

Felix Changbin'in kollarında iyice yerleşmiş ve oda kollarını sarmıştı Changbin Felix'in hoş kokulu saçlarını okşamaya başlamıştı ve uyuyana kadar bunu yapacaktı.

Ahh lixie...
Az kaldı ayrılık şeysinden sonra zaman atlayacağım biraz 

Sonrada final iki bölüme falan final yaparım bitiyor sonunda

Bundan sonra tekrar bir fic yayınlamayı düşünüyorum ama bunu  tamamen bitirdikten sonra tüm bölümleriyle atacağım

Neyse yine boş yaptım 800 okunma olmuş gerçekten beklemiyordum okuduğunuz için teşkür ediyoru♡

✔My beautiful foreign ~Changlix~✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin