0.1 : one shot ✔

206 29 32
                                    

Eunwoo evden çıkmış lüks arabasıyla Doyeon'un bürosuna gidiyordu.

Davası sonuçlanmış ve bunun üzerinde avukatı olan Doyeon'un etkisi de büyüktü.

Suratındaki kocaman gülümseme, etrafı algılayamazcasına ve sürekli bir yerlere dokunan kontrol edemediği elleriyle gayet belliydi heyecanlı olduğu.

Girdiği çiçekçideki mağaza görevlisine bakıp gülümsedi.

"Bir kadına aşk itirafı ederken verebileceğim bir çiçek var mı?! Ben ilk defa birisine aşkımı itiraf edeceğim de yardıma ihtiyacım var."

Görevli erkek gülümsedi ve "Pekâlâ o zaman ben kadın görevlimize danışmanızı sağlayayım bu konuda," diyerek Eunwoo'nun yanından ayrıldı ve onun yerine Soojung ismindeki tatlı bir kız geldi.

"Duydum ki aşk itirafı için çiçek alacakmışsınız! Hemen sizi şöyle pembe gül, kırmızı gül, kırmızı lale ve pembe glayör çiçeklerin olduğu kısma yönlendireyim."

Eunwoo oraya doğru giderken merakla sordu.

"Ne manaya geliyor bu çiçekler?"

Soojung tatlı bir gülümseme ile cevapladı. "Pembe gül, gönlüm sende; kırmızı gül, aşk; kırmızı lale, seni seviyorum ve pembe glayör de seni seviyorum demek! Siz hangisini almak istersiniz?"

Eunwoo "Ama ben seçemem bunlar arasından! Hepsinin de anlamı çok hoş," dedi.

Soojung yine sakince baktı ve "Biraz düşünün. Sevdiğiniz kadını aklınıza getiren hangisi? Onunla özdeşleşen bir çiçek seçin."

Eunwoo derin bir nefes aldı. Dükkanın tavanına bakarken gülümsedi. Parlak gözleriyle bakıyordu ve en sonunda Soojung'a dönüp "Hepsini istiyorum!"

Soojung gülümseyip "Peki," dedi ve onları güzelce süslemeye başladı.

O sırada önünde olan Soojung'u izliyordu Eunwoo. Soojung işini yaparken çiçeklere "Çok hoşsunuz gerçekten etkilendim," dedi.

Ancak haberinin olmadığı bir şey vardı ki Soojung ile Doyeon yakın arkadaştı ve Soojung, Eunwoo'yu yanlış anlamıştı.

Soojung üzerine alındığı sözcükler üzerine şaşkınlıkla kafasını kaldırdığında Eunwoo'nun ona gülümseyerek baktığını görmüştü.

Soojung, Eunwoo'ya laf edecekken erkek görevli Woojung koşarak gelmiş ve Soojung'a "Soojung patron seni çağırıyor acil git! Ben burayı hallederim!",demişti.

Soojung korkuyla koşmuş ve patronunun odasına gitmişti.

O sırada Woojung da Eunwoo'nun istediği sözcükleri yazmış ve çiçeği tamamlamıştı.

"İsminiz neydi efendim?"

"Eunwoo."

Woojung notu yazarken bir yandan da güldü ve "Nereden tanışıyorsunuz?",dediğinde Eunwoo garipsese de anlatmak istemişti.

"Avukat o ve adı Doyeon. Benim avukatlığımı yapmıştı. İlk müşterisiyim biliyor musun? Çok hoş ama çok hoş görmen lazım. Ona bakarken bile içim gidiyor."

Words ↪ eunwoo + doyeon  ✔Where stories live. Discover now