VEDA CADDESİ TÜM SERİ AÇIKLAMA

17.2K 784 485
                                    



Merhabalar. Nasılsınız? Umarım hepiniz çok iyisinizdir.

İki gün evvel VEDA CADDESİ HECR'in kapağını ve ayracını paylaştık. Aşağıda da görüyorsunuz. İçime çok sinerek, tam kafamdakini yansıtarak yaptığımız bir iş oldu. Umuyorum ki sizler de sevmişsinizdir.

 Umuyorum ki sizler de sevmişsinizdir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

VEDA CADDESİ HECR şu an birçok sitede ön siparişe açılmış durumda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


VEDA CADDESİ HECR şu an birçok sitede ön siparişe açılmış durumda. Kitapsepeti, BKM, kitapyurdu, kitap365 ve diğer sitelerde mevcut. Sosyal medyadan sık sık yakaladığım fırsatları sizlerle de paylaşmaya çalışacağım. Ocak ayına kadar da kitapçılara gelmiş olur diye tahmin ediyorum, sizi yine bilgilendirmiş olacağım.

Şimdi asıl gelelim meselemize: VEDA CADDESİ 5 KİTAPLIK BİR SERİ OLACAK, bunu biliyoruz.

VEDA CADDESİ 4: DEHR.

VEDA CADDESİ 5: VADE.

DEHR, zaman VADE, zamanı dolmuş demek.

Seri boyunca tüm bu alt başlıkları özenle seçmeye çalıştım çünkü hepsi temsil ettiği kitabı yansıttı. Keza kitapların kapakları da öyle.

Haberlere devam ediyorum...

Ben 4.kitabı yani DEHR'in dosyasını yayınevime teslim ettim. Okunmaları devam ediyor ve o da inanın kısa bir süre içinde çıkmış olacak. Devam ediyorum... 5.kitap VADE'nin de yazımına çoktan başladım. Yazılacak bir miktar kelimem kaldı ve kısa süre içinde onu da tamamlayıp çıkaracağız. Kısaca kitaplarımız peş peşe ama çok güzel gelecekler.

VEDA CADDESİ benim temelim, gözyaşım, hüznüm, her şeyim... Bu kitabı yazarken göğsümde oluşan o ağrıyı size tarif edemem. Mutlu sahneleri bile hüzünle yazıyorum siz düşünün beni ne kadar etkilediğini. En başından bu yana bizimle olan, aramıza sonradan katılan herkese hislerimde beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

Kamer, ''eyvallah'' diyor bu kısımda.

Buraya artık bölüm atmayacağım fakat özel bölümlerimiz gelecek. İleride onları özleyeceğinizi bildiğim için, onlar da sizi özleyeceği için kavuşacağız. Söz.

Bir diğer bilgilendirme ise; bu kitaptaki bölümleri beş gün içerisinde kaldıracağım. Çarşamba akşamı buradaki bölümler kalkmış olacak. Önceden haber vermiş olayım ki kimse bir mağduriyet yaşamasın.

Çok yakında VEDA CADDESİ'ne veda edeceğiz. Finali okuyacağınız için ne kadar mutlu olsam da, dönüşlerinizi görmek için deli gibi sabırsızlansam da onlardan ayrılmak beni çok üzüyor. Fakat her güzel şeyin bir sonu vardır ama bizim de bir güzelliğimiz var çünkü biz vedaları sevmeyiz ve bilmeyiz.

Çok duygusalım ama bunu buraya pek yansıtmak istemiyorum. Birkaç saat içinde instagramda canlı yayın açacağım ve merak ettiğiniz tüm soruları cevaplayacağım. Beklerim muhakkak.

Varlığınız, dinmeyen heyecanınız, Kamer'e ''abi,'' demeniz, desteğiniz için sonsuz kere teşekkürler. Romantik kelimeler kuramam ama sizi gönülden seviyorum. Sahiden. İyi ki varsınız. İyi ki. <3

Instagram. Sumeyyedmrkan

VEDA CADDESİ 2 (Serinin 4 ve 5.kitabı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin