POWERPUFF GİRLS

49 3 0
                                    


 Bir gün Profesör Utonium bir deney yaptı çok korkunçtu , kızlar korkmaya başladı . Profesör Utonium kızları sakinleştirmeye çalıştı , fakat kızların korkusu hala geçmemişti . Sonra bir kız çıktı , adı Lucy miş Profesör dedi . Kızların korkusu geçmişti , hatta arkadaşları oldu diye sevinmişlerdi . Fakat şöyle bir sorunla karşılaştık , Lucy Mojo Jojo ya bağlı yani Mojo nun istediği herşeyi yaparmış . Bunu Mojo gelince fark ettik . 

Mojo :ben yapmadım sizin kendi deneyiniz diyip diyip durdu . Ama bunun sebebi Lucy in suçuymuş , bunu çok zor kabullendik.Profesör Utonium bize gerçeği açıkladı , Lucy aslında bizim kardeşimizmiş . Bunu duyunca sevindik fakat Mojo da bizim kardeşimizmiş . Bunu duyunca çok üzüldük. Blossom:Profesör ama Mojo kötü bir insan biz ise iyi insanlarız.Buttercup:aynen Profesör.Bubbles:yooo hiç gerek yok bence ben Mojo ile çok güzel evcilik oynuyorum la la la.Profesör:kızlar yapmam gereken bir şey yok.Blossom:ama Profesörrr bu iş yasa kurallarına aykırı bir şey.Buttercup:bence biz gidelim Blossom.Blossom:bencede Buttercup.Bubbles:hayır hayır ben Mojo ile çok güzel çay keyfi yapıyorum yaa.Mojo:bence de Bubbles haklı ya çok eğleniyorum.Buttercup:hemen git burdan Mojo.Mojo:hayır gitmiycem çünkü sizi kötü bir insan yapıcam ha ha ha ha ha.Profesör: hayır Mojo burdan gitmiyceksin ve kızları kötü yapmıycaksın.Lucy:ben bu güzel aileyi yıktım en iyisi Mojo ile gitmek.Mojo:evet Lucy bizi istemiyorlar.Bubbles :hayır gitme Mojo nolur sen gidersen ben kimle evcilik , çay keyfi yapıcam yaaa lütfen Mojo.Mojo:hayır Bubbles beni burda istemiyorlar.Bubbles:hayır ben eni çok sevdim hem sen onlara bakma  sen,ben ve Lucy iyi anlaşırız bence hadi gel çay keyfi yapalım gel Lucy.Blossom:Buttercup bence Bubbles bu fikrinden dönmiyecek gel dışarı çıkalım.Profesör: hemen bu durumu halledicem ve Profesör deney yapmaya başladı.

Profesör Bubbles ın yanına gitti ama Bubbles yoktu.Hemen Bubbles ı aradı ama telefonu burda çaldı.Sonra Blossom ı aradı o da açmadı sonra Buttercup ı aradı o da açmadı . Sonra dışarı çıktı ve fark etti ki Lucy ile Mojo da yoktu .Sonra bir de ne görsün herkes orada kavga ediyor. Hemen gitti ve dedi ki siz ne yapıyosunuz .Blossom: Profesör bu aslında bir oyunmuş onlar bize oyun oynamış.Bubbles:ama Profesör ben oyunlara bayılırım.Buttercup:Bubbles bir sus ya bu senin sandığın gibi bir oyun değil.Lucy ve Mojo:biz sizi kötü yapmak için geldik . Profesör:hemen Lucy i yok etmem lazım.Sonra Lucy i yok ettiler ve mutlu bir aile oldular.

Mutlu Son......


POWERPUFF GİRLSWhere stories live. Discover now