4.5

6K 453 314
                                    


Yorumlarınızı bekliyorum en bolundan djdjejj 

Fazla bekleyemedim hemen atmak istedim bölümü iyi okumalar 😘

Abim bizim olduğumuz tarafa gelince kurtlara yem olmaktan kurtulduğumuzu düşünmüştüm. Evet tek düşündüğüm şey bu çünğü kurtlara yem olursak ölürüz ve sizlerde üzülürsünüz o yüzden şimdi mutlu olabilirsiniz çünkü yem falan olmadık ehehehe.

"Siz ikiniz!"diye sertçe kükremiş ardından da "Ne işiniz var burada?"diye sormuştu.

Abim el fenerini yüzümüze tutup bir cevap beklemişti. He bu arada kendisi çok iyi kükrer en sertinden aslan gibi abim var evelallah.

"Abi biz yakacak topla..."cümlemi devam ettiremeden abim sözümü kesip "Düşün önüme sizinle sonra hesaplaşacağız."demişti.

İşte şimdi korku çanlarını çalabiliriz geçmiş girsin şimdiden. 

Ben ve Meriç düşmüştük abimin peşine aynı zamanda birbirimizi de cimcikleyip ittiriyorduk. Abim dalaştığımızı anlayınca "Siz! Ne yaptığınızı zannediyorsunuz?"diye sormuştu.

O sırada ben ve Meriç birbirimize bakmış ve aynı anda "Hiçç!"diye bağırmıştık.

Abim daha fazla sorgulamadan devam etmişti yürümeye uzun süre yürüdükten sonra kamp alanına varmıştık herkesin gözü üzerimizdeydi. Aylin yengem koşarak Meriç'e sarıldı nerde olduğumuzu sordu. Abime söylemeye çalıştığım şeyi yengeme söylemiştim.

"Biz yakacak topluyorduk meğer bayağı uzaklaşmışız kaybolduk."

"Şükür ki bir şeyiniz yok."

Yengem hâlâ endişeliydi öğrenciler de mal mal Aylin ve Meriç'e bakıyordu kardeş olduklarını öğrenecekler zaten bunca zaman öğrenmemeleri büyük bir olay. İnsanda akıl mantık olur bu ikisinin soyadı aynı hiç mi sorgulamadınız tırrekler.

Bizi izleyenlerin arasında Mehmet'i görmüştüm morali bozuk ve endişe içerisinde bize bakıyordu. Tepkileri bende şüphe uyandırıyordu eski Mehmet geri gelmiş gibiydi. 

Benden öylece ayrılmıştı beni ne kadar yıpratığını, üzdüğünü bile bile ayrılmak istemişti şimdide garip garip konuşup suçu üzerime atıyordu.   

Mehmet'le bakışmayı kesip kendi çadırıma geçtim bu sırada herkes de dağılmıştı. Acaba bize yemek vermeyecekler mi diye de düşünmeden edemiyordum. Açım la ben aç, aç! 

Çadırdan çıkıp neler olduğuna baktım birinin beni kolumdan çekmesiyle küçük bir çığlık patlatmıştım. 

Aniden çadırın arkasına çekip ağzımı kapatmıştı bunu yapanın Mehmet olduğunu görünce ağzım kapalı bir şekilde saymaya başladım.

"Bırak lan beni."

Sesim çıkmıyordu bile. Mehmet "Eğer çığlık atmazsan elimi çekeceğim."deyince onu başımla onayladım. 

Mehmet elini çektiği gibi ordan uzaklaşmaya kalkıştım beni kolumdan tutmasıyla duraksadım. 

"Nil dur."

"Ne var Mehmet ne var?"

"Sadece biraz konuşalım."

"Ne konuşacağız? Beni bir kez daha mı rencide etmeye kalkacaksın yoksa tekrardan kendine aşık edip bir kez daha mı ayrılacaksın? Hı? Ne yapacaksın söyle de ona göre konuşalım."

Numara Komşum Bir Deli || TextingWhere stories live. Discover now