Hij

5.8K 10 0
                                    

Sinds die avond in de zomer had hij haar niet meer gezien. Niet dat hij ook maar iets te kort kwam. Door zijn knappe gezicht zou hij geen nacht alleen door hoeven te brengen.

Na een week hard werken besloot hij weer eens uit te gaan. Dat had hij verdiend. Hij had met een groep vrienden afgesproken, maar hij kon zijn aandacht niet bij het gesprek houden. In de verte kwam hem iets bekend voor. Was het zij? Zij, waarnaar zijn lichaam smachtte en zijn gadachten alleen nog maar naartoe gingen.

Hoewel hij veel plezierige nachten had gehad zonder haar, kon hij haar niet vergeten. Hij moest en zou haar hebben. Deze avond zou hij met haar in zijn armen in slaap vallen. Ze was met vriendinnen zag hij. Hmm. Ze hadden oogcontact en hij wenkte haar. Ze stond op en liep zijn kant op. Hij liep naar haar toe en zodra hij de kans had greep hij haar stevig vast en kuste haar. Ze schrok van zijn plotselinge besluit, maar ging er al gauw in mee. Zijn mond daalde af naar haar hals en ze genoot er zichtbaar van.

Hij moest haar hebben en wel nu. Ferm greep hij haar arm en trok haar het damestoilet in. De deur deed hij vlug op slot. De opwinding kon hij zien in haar ogen, haar lippen waren een beetje opgezwollen en vroegen erom aangeraakt te worden. Een vinger streek over haar onderlip. Hij duwde hem zacht in haar mond. Suggestief zoog ze erop terwijl ze zacht kreunde. Hij ging weer verder met de ontdekkingstocht van haar hals en knoopte haar blouseje open. Steeds lager gingen zijn lippen. Haar rokje duwde hij naar beneden samen met haar slipje. Haar kutje rook uitnodigend en hij kon dan ook niet anders dan ervan te proeven. Loom likte hij met lange halen. Ze vond het lekker en ze sloot haar ogen. Hij ging niet snel genoeg om haar een orgasme te geven. Ook ontweek hij net haar clitoris. Ze probeerde haar heupen zo te bewegen dat hij dat ene plekje zou raken. Hij was echter onverbiddelijk en bleef haar pesten.

Al snel begon ze te smeken. Ze werd gek, hij moest haar een orgasme geven. Nadat ze hem een paar keer gevraagd had haar te geven wat ze wilde gaf hij toe. Het topje van zijn tong liet hij spelen met het harde knopje en hij pompte met hoge snelheid twee vingers in haar. Haar hijgen werd harder. Haar benen begonnen te trillen en hij moest haar goed vastpakken bij haar benen. Een harde kreun kondigde haar orgasme aan. Rustig bleef hij doorlikken terwijl zijn vingers op hoog tempo doorgingen. Bij haar laatste kreuntje gaf hij een kus op haar kutje en grijnsde tevreden. Zij was nog bij aan het komen van haar orgasme en zuchtte diep. "Dat was heerlijk", zei ze. Zonder iets te zeggen kuste hij haar ruw op de mond. Ze vond het enorm opwindend om zichzelf te proeven op zijn tong. Ongeduldig maakte ze zijn riem los. Ze stond op van het toilet, waar ze zich had neergezet om niet in te storten tijdens het beffen en dwong hem op haar plek te gaan zitten. Met zijn riem maakte ze zijn armen boven hun hoofden vast aan de waterleiding. "Kinky", merkte hij tevreden op. Ongeduldig trok ze zijn jeans en boxer omlaag. Het was te zien dat hij er zin in had. Omdat hij haar daarnet zo geplaagd had, zou zij hem nu terugpakken. Haar vingertoppen bewogen zich langzaam over zijn schacht en hij begon al wat zwaarder te ademen. Zacht zoende ze hem, terwijl haar hand plagerig over zijn lul ging, maar niet genoeg om hem richting een orgasme te brengen. Hongerig zoende hij haar terug, waarnaar zij haar hoofd en haar hand terugtrok. Ze wachtte op een reactie.

"Komt er nog wat van?", vroeg hij al gauw, hij had haar verdomme zojuist een orgasme gegeven en dan doet ze dit. Ze gaf hem een geile grijns. "Ik heb je zojuist heerlijk klaargemaakt, krijg ik niets ter- aaaahh". Het einde van zijn zin haalde hij niet want ze liet zich vlug over zijn lul heen zakken. Haar kut maakte een slurperig geluidje. Langzaam kwam ze omhoog en liet zich opnieuw weer zakken. Hij beet op zijn lip en kreunde gepijnigd. Het voelde te goed, zij was te goed. Hoe haar lichaam bewoog, hoe ze hem aankeek.

Het tempo ging vlug omhoog. Zijn mond produceerde nu wat meer geluid en hij kon zijn ogen niet open houden. Zij kon haar kreunen ook niet meer inhouden en draaide steeds vlugger om zijn heerlijke pik. Een hand verplaatste ze naar haar klit. Hij voelde dat het niet lang meer ging duren. Zij kon ook niet lang meer wachten. Ze voelde het zaad in haar spuiten en ze kwam zelf ook. Hard. Het was dat de muziek in de kroeg zo hard stond, anders hadden mensen het kunnen horen. Niet dat hij daar ook maar iets om gaf op dit moment. Hij kon alleen maar aan haar denken en aan het heerlijke gevoel dat alleen zij hem kon geven.

Hij wilde haar meenemen naar zijn huis, maar nadat ze hem los had gemaakt en hem een lange tongzoen had gegeven, was ze weggevlucht.

Zeer GeilWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu