O zi la școală

58 2 0
                                    

Ma trezesc, imi fac rutina si ma imbrac asa :

Cand ajung la scoală, dau dee gașca lui frate miu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cand ajung la scoală, dau dee gașca lui frate miu. Apropo eram si cu prietenele mele Karoll si Rebeca. Cand sa trecem, o aud pe Bella.
B: Unde plecati curvelor?
A : Nu suntem oglinda ta!
B: M - ai făcut cumva curva?
A: A, deci esti si surda? Spun dandu mi ochii peste cap. Aceasta sare in parul meu si cum mereu ma antrenez la mafie i-am smuls toate extensiile. Tin sa precizez ca era aproape cheala fara extensii.  Darius râdea ca un idiot ce e. Statea si se uita la mine si la maimuța chelioasa de langa mine. Bella, deja era speriata.
- Pa, chelioaso! Te pup! Spun râzând ironic.

Darius povesteste


Fata asta e minunata! E sora lui Matteo. E chiar sexy. Are niste forme de invidiat. Bella joca la pitici pe lângă ea. Dar noi nu putem fi impreuna pentru ca eu nu ma îndrăgostesc. Sunt bad boyul scolii si nimic nu v-a schimba asta. Oricum, Alina a fost extraordinara, frumoasa, sexy si rea cand a batut-o pe nenorocita de Bella. Cum sa o faca pe Alina curva? Ce tot spun eu aici? Mie nu-mi pasa. O frate am nevoie de o distractie. O sa merg la club .

Alina pov

Ma pregatesc sa merg in club cu Matteo si prietenele mele unde o sa ne întâlnim cu gasca lui si cele 3 curve. Ma imbrac asa :

As vrea sa am ceva sexy, sa atrag priviri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

As vrea sa am ceva sexy, sa atrag priviri. Ce? Chiar daca fratele meu crede ca stau închisa eu nu mai sunt virgina de la 16 ani jumate '. Stiu e devreme dar csf nu ai csf. Am avut o aventura dupa si mi-am spus ca nu o sa mai iubesc. In fine trecem peste. Ajungem la club si ma duc direct la bar. Îi cer barmanului un shot sa - mi revin putin. Toata ziua m-am gandit la Darius si râsul sau frumos. Ce tot zic eu aici? Doamne! Am nevoie de o distragere.

Darius pov

Intru in club si vad  o tipa bomba. Ma aplec sa o sărut si când se întoarce o vad pe.....

Suspans!

Matteo...al meu!?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum