21

2.5K 176 24
                                    


Gel dediğinde bir dakika bile düşünmeden ayaklanmıştı. Kantinde olduğunu düşündüğü için hızla oraya ilerliyordu. Bugün üniversitedeki şölende söylemişti şarkıyı hyunjin sonunda hikayesini anlattığında seungmin dayanamayıp ağlamıştı. Hyunjini sevmek yaptığı en iyi şeydi sanırım.

Sonunda kantine indiğinde gözüyle onu aradı kantinin sonunda jisung ve minhoyla oturduğunu görünce onların yanına ilerledi. Kendisine bakan hafiften ağlamış gibi duran gözlerle iç çekti.

Bu gözleri ilk gördüğünde bir köpeği sevdiğini görmüştü ama bu bir sokak köpeğiydi ona iyi davranmış ve beslemişti. O günden sonra bir şekilde hep hyunjini görmüştü sonunda sevgili yapmıştı hyunjin o zamanlar sanki ruhu çekiliyormuş gibi hissetmiş buna rağmen hyunjinin onu sevmediğini düşünerek mesaj atmaya karar vermişti.

Masaya geldiğinde hyunjine elini uzattı kalkması için. Kahveler önce gözlerine baktı ardından elini kavrayıp kalktı.

'Siz takılın ben Sangminle gidicem'

Açıklamasını yaptıktan sonra onu çekiştirerek dışarı çıkardı. Bir şey demeden sadece yürüyordu. Ama bu bile o kadar huzur vericiydi ki kendini hiç olmadığı kadar iyi hissetmişti. Sonunda tepeye geldiklerinde ağacın altına çöktüler. Sadece birbirlerine bakıyorlardı.

"Hyunjin"

'Hmm'

"Dizlerine uzanabilir miyim?"

'Daha güzel iste'

"Mo mo mo"

Karşısında kendine gülen hyunjin bir yandanda sırtını ağaca yaslamış, bacaklarını uzatıyordu. Elini dizlerine vurduğunda seungmin hemen kafasını koyup uzandı. Aşağıdan hyunjinin güzelliğine bakmak ağlamak istemesine neden oluyordu.

"Hyunjin ne olursa olsun yanındayım. Seni seviyorum"

Cevapsız kalsada saçını okşayan ellere kafasını sürttü.

Pati  《HyunMin》Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin