ayna adaaaaaaaamm

97 17 29
                                    

Medyaya bu aralar taktım yaa

Sen görünüşüne düşkün biriydin. Ama egolu değilsin. Yazarınız sizi öyle birine çevirmez. Asla. Neyse, işte öyle baya meraklısın yeni kıyafetlere. Ayrıca yenilikçiydin. İnsanlar sana ne verse adamakıllı bir kombin saatlerini alsa bile bulurdun. Tabii odanda fazla olan 2 şey vardı. Ayna ve kıyafet. Giyinime düşkün biri olduğun için kıyafetler fazlaydı. Aynalar ise her türünden vardı. Fakat senin en sevdiğin odanın köşesinde duran boy aynasıydı. Nedense onu çok seviyor ve diğerlerine kıyasla daha temiz tutardın. Fakat bir gün giyindikten sonra o boy aynasının karşısına geçince birini gördün. Tam daha dikkatli inceleyecekken kayboldu. Tek anlayabildiği şey onun bir erkek olduğuydu. Bu seni kör,üstü ama daha sonra "sadece göz yanılsamasıdır" deyip geçirndirdin. Bir gece birinin odandaki aynalardan birini kırılmasının  sesi ile uyandın. O adam oradaydı. Daha da dikkatli bakınca onun wendell olduğunu anladın ve korkudan buz kestin. Hareket edemiyordun. O an ne yapmalıydın? Yaşayacak mıydın? Sen bunları düşünürken wendell sana döndü. Sen de onun sana baktığını anlayınca helvanı neli olduğuna karar vermiştin kii wendell yanına gelip dedi ki:
- iyi görünüyon bacım.
Sonra o çok sevdiğin aynanın içine girip gitti

Sen olsan ne yaparsın?

Haa bu arada wendell abi bu.

Haa bu arada wendell abi bu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Babannenizin sevdikleri arasında ilk 10 a giriyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Babannenizin sevdikleri arasında ilk 10 a giriyor.

Bu arada, TÜM YAZARLAR YB ATSIN TERLIK ATARIM!

Anlaşıldı mı? :333 umarım yb bildirimleri gelir :33333

Neyse. BAAAYYYYYSSS

creepypasta sen olsan ne yaparsın -ekstra Cringe, Bitti-Where stories live. Discover now