ilk gün

43 5 4
                                    

Bugün ilk günümdü, okuldan sonra spor salonuna gidecektim. Heyecanlıydım çünkü ilk defa bir spora başlayacağım, ve heyecanlıyım çünkü bunu bu işin ustasıyla yapacaktım. Tek isteğim ona rezil olmamaktı ama emin olduğum bir şey vardı ki, kesinlikle olacağım. Derslerim bittiğinde hızlıca bir alt kata inip çantamı dolaba bırakmış ve içinde bana lazım olacak malzemelerin olduğu yeni aldığım spor çantamı almış ve başımdan geçirip omzuma takmıştım. Daha sonra şapkamı takıp okuldan çıkmış, gideceğim istikamete doğru yol almaya başlamıştım. Geldiğimde arabamdan inip oradaki görevlilerle görüşmüştüm, bana nereye gideceğimi, duşların nerede olduğunu ve bunun gibi bana lazım olacak şeyleri anlatmışlardı. Daha sonra en alt katta olan buz pistine gelmiştim. Seni beklerken patenlerimi giymiş, dizlik ve dirsekliklerimi takmıştım. Yeni başlayanlar için bunları takmak zorunluydu aksi takdirde yaralanabilirlerdi. Seni beklerken çok sıkılmıştım.

Trafik vardı diye düşünüp telefonumu elime almış ve onunla ilgilenmeye başlamıştım.

Seni beklerken gozum buz pistine tekrar takildi. Yerdeki izlere baktim, karmakarisikti ama icinde seni gordum. Yuregime islemis imzana cok benziyordu.

*senin geldiğini görüp gülümseyerek oturduğum yerden kalkmış ve san doğru pistin kenarında ki demirlere tutunarak gelmeye çalıştım. Yanına geldiğimde gülümseyip önümde eğilmiştim. Bana aynı şekilde karşılık verdiğinde gülüşünün ne kadar güzel olduğunu düşünmüştüm*

Hemen başlayacak mı-

kulağındaki kulaklıkları fark ettiğimde başımı yere eğmiştim. Daha sonra bir şey söylediğimi anlamışçasına kulağındaki kulaklıkları çıkarıp ceketinin cebine sokuşturmuştun. Daha sonra tekrardan kalbimi ısıtan gülümseni bana yönlendirmiştin

"Hemen başlayacak mıyız, sunbae ?"

Sorumun ardindan biraz bekledi. Olumlu bir cevap verdi. Elimi tutmasini diledim. Ama her dilek gercek olmuyor. Yine de belki bir gun, askin bozdugu sistemimi bir gun kavrar ve bana benzer. O zaman elimi tutmasini isterim ve beni terslemeyecegini bildigim icin icim rahat olur.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

kiss|NominWhere stories live. Discover now