Gólyatábor

881 20 1
                                    

Sziasztok! (nem is értem miért köszönök .....) Most megosztok néhány infót a táborról.Holnap megyünk:

Horvátországba: egy önálló kemping plusz négyes faházak.Ja és a legjobb van: külön tengerpart, röplabdapálya (mindenkit lenyomok majd, hehe) és más elfoglaltságoknak nyújtott helyek. 

Idő: egy hét az új osztálytársakkal + a másik osztály.Jó sok mi? Lesz idő az ismerkedésre.Persze meg a fiúkra is. lol. Mindig is akartam ilyet írni, mert olyan menőn hangzik.De ne értsétek félre nem vagyok egy pasifaló.Egyébként már volt egy kapcsolatom. Ami nem túl szép véget ért. Mert a fiú konkrétan össze vissza hazudozott nekem.Szörnyű! Ja és utána a képembe ordította, hogy vége.Persze én kiakadtam és kb. 5 hónapig sírtam és csöpögős romantikát néztem. Jó mi? Ilyen egy szerelmi románc.

pakolás: hát még nem állok túl jól, de dolgozók rajta.Sose voltam egy villám a pakolásban.Ja és a főtulajdonságom: mindig otthon hagyok egy létfontosságú dolgot.Imádkozzak, hogy nem hagyok semmit otthon.És nem kell kölcsön kérnem.Mert az totál gáz lenne. Ooooo és röplabda is kell, meg futócucc és stb. 

Böröndöm szuper király, ezt nézzétek (fura a formája, de nekem tetszik)

Böröndöm szuper király, ezt nézzétek (fura a formája, de nekem tetszik)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Kb. ennyi az infó.Holnap ígérem írok. (miért ígérgetek, azt hiszem leginkább előtört bennem a regényíró énem.Vigyázzatok! Akkor nem tudok megállni: D) Majd jön a kövi rész.Most mentem pakolni. pussz

Szjg másképp: Gólyatábor BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now