Select All
  • 🅲 𝗗𝗘𝗔𝗥 𝗗𝗔𝗠𝗜𝗔𝗡
    940K 30.4K 62

    Pertemuan yang tidak disengajakan antara Damian dan Kaisara telah merubah hidup mereka berdua. "Do i look like a murderer to you?" Soal Damian. "Tolong jangan apa-apakan saya encik!" Air mata gadis itu mengalir di pipi. "Aku takkan dapat apa-apa kalau aku bunuh kau." "Habis tu?" Gadis itu mengesat air matanya. Lega...

    Completed  
  • 🅲 𝗛𝗘𝗥 𝗦𝗪𝗘𝗘𝗧 𝗛𝗨𝗦𝗕𝗔𝗡𝗗
    1.4M 61.2K 81

    Aku tak pernah menyangka bahawa aku akan dijodohkan dengan sepupu aku sendiri. "What are you doing?" Tanya Mia. "I just want to sleep with you." Hud Lutfi memeluk lengan Mia. "Tido lah.. Tapi kenapa Hud peluk lengan Mia?" Mia berasa pelik. Nak tidur? Tidur jelah. Janganlah pegang orang. "This is how husband and wife s...

    Completed  
  • 𝗦𝗢𝗨𝗟𝗠𝗔𝗧𝗘
    23.3K 2K 20

    Berkahwin dengan artis terkenal malaysia bukanlah impian Aisara. Berkahwin bukannya kerana cinta, tetapi kerana si sang artis telah putus cinta. "AIM QANSHAH TAK BOLEH MOVE ON!! " Terjadilah kahwin kontrak untuk membuatkan nama baik si sang Artis kembali bersih. "Nama saya Ai.. Ai.." "Ai? Aishiteru?" Setelah berkahwi...

  • 🅲 𝗠𝗬 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗜𝗦 𝗬𝗢𝗨𝗥𝗦
    347K 15.2K 62

    Selepas kematian kekasih hatinya, dia sudah tidak seperti dulu lagi. Dia adalah Hafiki Arash. Dulu Hafiki Arash adalah seorang lelaki yang baik dan penyayang. Tetapi selepas Anis Sofea meninggal dunia, perwatakkannya terus berubah menjadi pendiam, serius dan cepat marah. Sudah 5 tahun berlalu tapi dia tetap begitu. Pe...

    Completed  
  • MEVRE
    214K 18.3K 79

    Peristiwa 19 tahun yang lalu menjadi tragedi gelap di setiap penduduk. Tiada pembelaan. Tiada balasan yang adil. Semuanya kerana dua negara yang masih degil untuk bermusuhan. kerana hasad dengki, ramai yang terkorban. Kehilangan seorang raja yang baik hati, pemurah lagi bijaksana membuatkan ramai orang terkesan denga...

    Completed   Mature
  • HANNARIZ: THE ONLY ONE
    167K 5.6K 53

    [ COMPLETE ] Isteri pertama sebagai isteri simpanan? Hehh! Itulah kesan yang perlu ditanggung oleh Hanna Khayla kerana berkahwin secara rahsia. Perkahwinan bersama Hariz Eiman yang disangka akan bahagia selama-lamanya, tidak menjadi kenyataan. Ummi Fatimah iaitu ibu kepada Hariz Eiman mula menjadi tipikal ibu mithali...

    Completed  
  • HEATHER
    169K 6.7K 55

    [COMPLETE] Laura Melissa, Kepulangannya ke tanah air telah menyebabkan satu trajedi buruk telah berlaku ke atas dirinya. Bukan mudah dirinya untuk menerima tuduhan cubaan membunuh yang telah dilemparkan ke padanya. Bukan mudah buat dirinya untuk menyesuaikan diri di dalam tahanan lokap. Menjadi seorang banduan sementa...

    Completed  
  • EMRYS HARRY
    372K 8.7K 35

    Semuanya bermula daripada satu permintaan yang membawa kepada pertemuan yang tak dijangkakan. "Aunty harap sangat Irine boleh tolong aunty. Tolong jadi cikgu peribadi untuk anak aunty." Eh? Okay...mungkin tak adalah teruk sangat setakat nak jadi cikgu sementara. Apalah sangat yang boleh j...

  • [C]✓Eidlan : Her saviour
    1.3M 82.2K 64

    [Stand alone series] known as Her Saviour MUHD EIDLAN ISKANDAR : Jejaka tampan yang berkerja sebagai juruterbang, Menjadi idaman para gadis sudah biasa baginya. Tidak terlalu peramah tidak juga terlalu sombong. Seorang yang biasa saja. Lelaki yang mempunyai keluarga boleh tahan hebatnya. LALLAINA CHÚ : Gadis cantik be...

    Completed   Mature
  • [C]✓Mrs. Kai Harrieth
    1.4M 79.7K 58

    [Stand alone series] KAI HARRIETH - Seorang jejaka yang bertugas sebagai penyiasat jenayah. Detektif? Yes seorang detektif yang tiada kuasa polis tetapi mahir dalam mengesan atau menjejaki seseorang. Dia hanya berkerja sama dengan pegawai polis tapi bukan salah satu dari mereka, Kecekapan dan kebijakan dia dalam menge...

    Completed   Mature
  • [C]✓Bidadari Tengku Hael
    2.2M 108K 59

    |My first sad romance| - Stand alone series - "Tolong jangan munculkan diri kau dihari pernikahan itu nanti..." TENGKU HAEL HAZREEQ - Jejaka yang mempunyai segalanya dari paras rupa ke harta dan mampu memikat hati setiap gadis, Dirinya yang terpaksa menikahi seorang gadis hanya disebabkan wasiat yang ditinggalkan atuk...

    Completed   Mature
  • Hate or Love? | C
    457K 33.9K 47

    ↳ KARYA PERTAMA YANG PENUH DENGAN CACAT CELA ♡ start : 17 April 2022 ♡ end : 20 May 2022 WARNING ⚠️ ⚠️ ⚠️ ↳ this story is EXTREMELY CLICHE, CRINGE AND CHEESY, and totally there is a lot of GRAMMATICAL ERROR both in BM and ENGLISH, so pls bear that in mind before leaving any hate comment since this story were written w...

    Completed  
  • My Seducing Wife
    3.8M 30.6K 30

    My Seducing Wife : Liyana Clarissa terpaksa berkahwin dengan Naufal Qhalif bagi menjaga air muka keluarganya setelah kakak tirinya lari meninggalkan rumah pada malam sebelum majlis perkahwinan. Mahu atau tidak, pendapat Liyana Clarissa terpaksa diketepikan bagi menjaga air muka keluarga. Sebaik sahaja berkahwin denga...

    Mature
  • My Sweetest Desire
    2.4M 91.1K 82

    Puteri Arisha - seorang gadis yang pendiam dan introvert walaupun merupakan seorang painting artist dan seorang model. Seorang gadis yang memendam perasaan, masalah dan rahsia untuk dirinya dan membina tembok yang tinggi dan tebal untuk mengasingkan diri daripada dunia luar sehingga tiada sesiapa yang dapat mengapainy...

    Completed  
  • My Silent Temptation
    2.4M 58.4K 55

    Rayyan Ziqri - seorang kaki perempuan yang terkenal dengan mulut manis dan wajahnya yang kacak sehingga tiada sesiapa yang dapat menolak lelaki itu jauh daripada mereka. Namun begitu, saat mereka mengambil keputusan untuk mengikut lelaki itu ke atas katil, mereka tidak tahu apa yang mereka akan hadapi. He is a devil w...

    Completed   Mature
  • My Beautiful Sunshine
    2M 52.1K 52

    Megat Arfan - Malam ketika ditinggalkan oleh bakal pengantin perempuannya, itu ialah kali pertama dia bertemu dengan gadis itu. Namun, bulan demi bulan berlalu, dia sudah melupakan gadis tersebut. Sehinggalah mereka kembali bertemu di sebuah kafe, saat gadis itu menumpahkan kopi pada scrubs yang dipakainya. Airis Dah...

    Completed   Mature
  • My Seducing Wife
    4M 37.2K 45

    Untuk menjaga nama keluarganya, Liyana Clarissa bersetuju untuk berkahwin dengan Naufal Qhalif setelah pengantin perempuan iaitu kakaknya menghilangkan diri di hari perkahwinan mereka. "Kau cuba nak goda aku ke apa?" - Naufal Qhalif "Shame on you because trust me, saya tak pernah terfikir pun nak goda awak apatah la...

    Completed   Mature
  • King Mafia Dari Neraka
    590 35 30

    Kisah antara king Mafia Dan bekas Doktor. Alina balas dendam kepada Zarith Dan Alina pun terperangkap Di tangan Zarith , tiada Harga diri Alina, kehidupan Alina sengsara kerana Zarith Yang sangat jahat mereka berdua berkhawin Dan bahagia bersama Zarith selamanya.🥰

    Completed   Mature
  • Miss Norita Adriana&Dr. Zuhairi Adrin [Complete]
    523 124 100

    happy ending &sad ending

    Completed   Mature
  • Ryan N'Dreo || OG
    2.9K 213 25

    {KARYA PERTAMA ALLYASYA} -------- Pertemuan yang tak diduga telah berlaku di sebuah perpustakaan universiti akibat seorang gadis Yang bernama Dhia Melissa Nurwina ingin mencapai satu buku Yang dapat menarik perhatian NYA malang sekali, buku itu terletak di rak yang tinggi sekali. Tetapi Tiba-tiba "Here you go little...

    Mature
  • Ryan Myles's | OG
    5.8K 573 39

    Karya pertama: Ryan Myles Know as : His Bunny Amelia Myra, seorang gadis berumur 21 tahun yang jelita. Dia mempunyai dua orang adik bernama Hannah dan Kai. Mereka tinggal bersama ibu saudaranya setelah ibu bapanya meninggal dunia sewaktu dia berumur 9 tahun. Manja dengan suami tercintanya, itulah sifatnya. Ryan Myles...