Select All
  • Fuck you One Direction
    8K 334 6

    A story explaining all the shit that's been happening since March 25,2015

    Mature
  • Smile
    206 6 7

    I can't trust anybody. I have no one. Running in fear from my brother after another attack I run into an alley hoping to escape him. I eventually lose him only to run into a door swinging open where I meet the boy that will change my life forever.

    Mature
  • 200 Random Facts
    129K 9K 200

    Dit zijn 200 grappige en fantastische weetjes over vanalles. Sommige facts zijn grappig en andere feiten zijn gewoon informatief :) Hoogste positie #1 Humor (6/9/'16)

  • Stay(Complete)
    138K 4.1K 62

    Can you still love the one that hurt you most? TMI fanfic 1st) Gone 2nd) Stay 3rd) Together Forever

    Completed  
  • Roommates ~Herschrijven~
    1.9M 78.9K 98

    Sophie gaat op kamers en komt terecht bij Nathan. Ze moeten samen een klein appartement delen door een fout. Nathan loopt rond met een geheim wat niemand van hem weet, behalve Niels. Wanneer Sophie optrekt met Niels doet Nathan er alles aan om ervoor te zorgen dat die twee geen relatie zullen krijgen.

    Completed  
  • De Bloedweg Terug
    191K 9.1K 36

    De bloedweg terug is een verhaal over een groepje leerlingen van de middelbare school. Zij zijn met school op kamp en op het programma staat een dropping gepland. Jill ziet het zelf niet zo heel erg zitten en al helemaal niet als ze hoort bij wie ze in het groepje zit. Op de avond van de dropping krijgen ze een kompas...

    Completed