Select All
  • KIRILMA NOKTASI AŞK (Tamamlandı)
    261K 437 44

    Elif, genç bir öğretmendir ve çok şey yaşadığını düşünmektedir ama zaman ve gelişen olaylar, aslında yaşam deneyiminin ne kadar yetersiz olduğunu ona öğretecektir. Yaşamak, bazen dişle tırnakla direnmektir dünya denen yere.

    Completed  
  • SENSİZLİK ÇOK ZOR (2)
    92.8K 623 46

    Aynı coğrafyada yaşanmış üç gerçek aşktan ikincisi.Üçlemenin ikinci kitabı.Yaşadığınızı hissettiren insanı kazanmak için neleri göze alabilirsiniz? Gençliğin ve sevdanın dayanılmaz hafifliği ve çılgınlığı.

    Completed  
  • BAHT-I SİYAHIM
    408K 2.1K 443

    Baht-ı siyahım,kara gülüm!. Aşk diye yazılmışız birbirimize. Lakin kavuşmaya geç kaldık nice sevsek de şu arz üzerinde!.. Tatlı yüreğin var olsun, ben yine aşkım, sözüm var sevmeye!

    Completed  
  • DEMONOPHOBİA
    151K 817 37

    Yüzleşme...Kiminin sonu huzur kiminin sonu azap verir.Tek gerçek,kaçamamak...

    Completed  
  • AH Ü FİGAN
    2.4M 12.8K 1.3K

    Yokluk senden,ah ü figan benden...Sen bana yar ol,ben tepeden tırnağa yanayım...Bir sevmek kalsın ikimizden geriye...(26.08.2017)

    Completed  
  • Kralın Çiçeği
    14.6K 881 1

    Sadece elli yaşında gencecik bir vampir-peri olan Jace, kadınlara olan düşkünlüğü ve muhteşemliğiyle tanınmaktadır. Sonsuza kadar Güney Cali Prensi olacağını bilmekte olan Jace, artık prenslikle yetinmiyordur. Babası José'nin de yardımıyla, amcalarından birinin ülkesini fethetme kararı alır. Bunun için Doğu Cali'yi se...