◢ ◤ѕσ ωαкє мє υρ ωнєи ιт'ѕ αℓℓ σνєя
ωнєи ι'м ωιѕєя αи∂ ι'м σℓ∂єя
αℓℓ тнιѕ тιмє ι ωαѕ fιи∂ιиg муѕєℓf
αи∂ ι ∂ι∂и'т киσω ι ωαѕ ℓσѕт◢ ◤

Salut. Ești bine? Chiar dacă nu ne cunoaștem, chiar dacă n-am mai vorbit niciodată, poți oricând să-mi dai un mesaj. Voi încerca să te ajut; sunt doar la câteva click-uri distanță.

Ana. 15 ani. rac. infp. bookworm. ravenclaw. erudite. runner. daughter of Apollo. shadowhunter. multi-controller. speedster. but, first of all, writer.

Îmi place să cred că, pentru a trăi, nu ai neapărată nevoie de aer. Oxigenul meu este iubire. Iubire pentru multe lucruri. Multe persoane. Multe idei.

Sunt îndrăgostită de fărâma de umanitate rămasă pe Pământ. Oamenii sunt artă. Iar eu sunt îndrăgostită, de asemenea, și de artă. Și de nonconformism, de libertate și de poezie.

Numele meu de utilizator mă reprezintă.

Am avut multe pseudonime. Partea amuzantă e că le țin minte pe fiecare: Isabella Noonmore, Kay T. Wonderwall, Vartagnia Fall, Luciana Loghin, Ines Zorlescu, Adelina M., Anastasia Dragomiroiu, Lorelai Tziaco. Ana e numele meu adevărat.

Visul meu cel mai îndrăzneț este să devin scriitoare publicată și doctor cardiolog; îmi doresc să vindec inimile pe ambele planuri.

Trilogia Hexagonal este cea mai aproape de inima mea în momentul ăsta. Prima carte, „Ruine de război", este cea în care mi-am pus cel mai mult sânge, cele mai multe părți din inimă și cele mai multe clipe. Dacă vreți să alegeți o carte la întâmplare de la mine, v-o recomand pe aceea. Spune cel mai multe despre cine sunt.

M-am atașat de mulți oameni speciali aici, dar se știu ei.
  • Diapolis, Magneților, numărul 14B
  • JoinedMay 3, 2015Last Message
-anaerob -anaerob Aug 09, 2020 01:49PM
Yesss! După câteva zile de scris, prima scenă din Timp frânt e gata. Am dat tot ce-am putut mai bun, dar, deși sunt sigură că nu e o capodoperă, sper să nu vă dezamăgească. O părere ar fi foarte apre...
View all Conversations

Stories by αηα мăяgυℓεscυ
Timp frânt by -anaerob
Timp frânt
/Piesă de teatru/ După câteva decenii de cercetări genetice și experimente, umanitatea a fost capabil...
ranking #9 in teatru See all rankings
Hexagonal: Ruine de război by -anaerob
Hexagonal: Ruine de război
Primul volum din trilogia „Hexagonal" Timpul este un pictor ce influențează tabloul întregii cre...
ranking #291 in fantasy See all rankings
15 Reading Lists