Selamat datang ke profil AmbassadorsMY!
Siapakah kami?

AmbassadorsMY adalah sekumpulan pengguna yang menyumbangkan masa mereka untuk menyokong Komuniti Wattpad. Mereka menjalankan inisiatif komuniti, membantu menjawab soalan umum tentang Wattpad dan cara ia berfungsi serta memastikan semua orang mendapat maklumat terkini tentang perkara yang sedang berlaku.

Sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan, jangan segan-silu untuk meninggalkan komen di ruangan bawah. Pastikan anda mengetik sepanduk di bawah, untuk mengetahui profil lain yang Ambassadors jalankan dan uruskan!?Lihat semua peraduan yang sedang berlangsung sekarang, termasuk yang dikendalikan oleh profil lain yang diuruskan oleh Ambassadors, melalui halaman peraduan Wattpad di sini!

Cari Ambassadors di
Twitter | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

Tolong JANGAN siarkan iklan di papan mesej ini, ia adalah untuk permintaan bantuan umum dan untuk memberi anda sebarang inisiatif komuniti yang menarik dan menyeronokkan yang kami lakukan. Terima kasih.

Ingin sertai pasukan kami?
Jika anda rasa anda sudah ada apa yang diperlukan, pastikan anda membaca Program Ambassadors terlebih dahulu. Penyerahan untuk menyertai Ambassadors sedang ditutup sementara kami menilai kumpulan pemohon baru-baru ini dan melatih mereka. Penyerahan akan dibuka semula pada akhir November 2022.

Jika anda berminat untuk disertakan dalam koleksi ulasan dan senarai bacaan pada profil, sila baca koleksi Ulasan untuk mendapatkan maklumat tambahan.

Pastikan anda menyemak karya kami yang diterbitkan, kerana di situlah kami akan berkongsi sebarang pengumuman daripada @Wattpad bersama petua am.

Semoga bergembira di Wattpad!
  • Wattpad HQ
  • JoinedNovember 8, 2017


Last Message
AmbassadorsMY AmbassadorsMY Nov 24, 2022 02:43PM
Salam sejahtera semua, berita gembira untuk anda!Malam esok wakil AmbassadorsMY akan bersiaran langsung di Twitter Space bersama @bukukarangkraf untuk membincangkan tentang komuniti oren di Malaysia...
View all Conversations

Stories by Wattpad Malaysia
Bulan Ramadan Bersama Wattpad by AmbassadorsMY
Bulan Ramadan Bersama Wattpad
Ayuh raikan Ramadan bersama Wattpad! Di bulan mulia yang penuh keberkatan, kebaikan dan kemaafan, Wattpad Am...
ranking #5 in contest See all rankings
Halloween Vault 3D by AmbassadorsMY
Halloween Vault 3D
Halloween Vault 3D kembali dengan penuh kuasa pada tahun ini! 59 profil Engagement, termasuk 38 profil Ingge...
ranking #6 in pertandingan See all rankings
Antologi DudukRumah Bersama Wattpad by AmbassadorsMY
Antologi DudukRumah Bersama Wattpad
Koleksi karya-karya pemenang cabaran penulisan #DudukRumah Bersama Wattpad anjuran Ambassadors Malaysia sepan...
ranking #756 in malaysia See all rankings
7 Reading Lists