Assalammualaikum para readers! Aku Author AnginTaufanGalaxy. You guys can call me AnginTaufan.
[Assalammualaikum fellow readers! I'm Author AnginTaufanGalaxy. Just call me AnginTaufan]

Sebenarnya aku adalah Author dari Fanfiction.net. Jugak nama AnginTaufanGalaxy. Sudah ada banyak fanfic aku publish kat situ dan mula hari ini apa-apa fanfic BARU ku yang ada akan di publish kat situ dan kat sini. No worries, isi cerita masih sama.
[Actually, I'm the author from Fanfiction.net. Also with the name AnginTaufanGalaxy. Most of my fanfic published there and if there is a NEW fanfic I'll publish there and also here. No worries, the story content still the same]

Nak lagi fanfic ku? Selain di Fanfiction.net dan kat sini, di instagram ku pun ada iaitu di @angintaufan76
[Want more of my fanfics? Instead on Fanfiction.net and here, there also on my instagram which is @angintaufan76]

KeBANYAKkannya aku akan buat fanfic BOBOIBOY and KIRBY sahaja. Fanfic lain mungkin takde. Kalau ada mungkin aku buat.
[MOST of my fanfics are BOBOIBOY and KIRBY. I don't think there will be other fanfic. If there something I might]

I know theres a disadv that I publish both here and on Fanfiction.net but I only have this for readers who cannot access to Fanfiction.net. Besides not all of my fanfics are here *ho ho ho*. Could you guys care there for the ones who can access to it? Im not forcing btw but that site is awesome too since its for fanfics. The link to my Fanfiction.net list is below.

Thank you sebab membaca fanfic ku dan aku senang kamu follow, vote dan comment/review fanfic ku yang ada kat sini.
[Thank you for reading my fanfic and I'll be glad if you guys follow, vote and comment/review my fanfics]

Sekian/Sincerely,
Author AnginTaufan

Waalaikumsalam
  • JoinedFebruary 2, 2019



Last Message
AnginTaufanGalaxy AnginTaufanGalaxy Apr 12, 2024 05:41PM
Ada idea ni tentang Blaze dan Solar... which is nice utk jdikan fanfic but should I? And aku tak pasti dpt jdikan one-shot sbb idea cite tu sgt panjang oofAnyone nak tak aku buat cite tu...mungkin a...
View all Conversations

Stories by Nz_At76
Selamat Tinggal Taufan by AnginTaufanGalaxy
Selamat Tinggal Taufan
Kisah seseorang abang adik meninggalkan kedua kembarnya. Published: 10/12/2016 di Fanfiction. net Rewritten...
ranking #51 in sadness See all rankings
Follow My Lead by AnginTaufanGalaxy
Follow My Lead
Summary: (ONE-SHOT, ORI TRIO TRIPLETS) INSPIRASI / BASED dari BOBOIBOY GACHA MEME "FOLLOW MY LEAD."...
ranking #530 in fanfiction See all rankings
Kegelapan by AnginTaufanGalaxy
Kegelapan
Summary: Kegelapan, iaitu diri seseorang yang memiliki niat terpendam yang diselimuti dengan penipuan. Selepa...
ranking #176 in horror See all rankings
5 Reading Lists