Kuroo_12

AKU LUPA KEWUJUDAN WATTPAD SORRY SORRY HWUDGWHDHWVDUEGGDIEVEHFUAVW

Kuroo_12

Uhhhh....aku nak mintak maaf sangat2 sebab...
          
          AKU TERLUPA NAK INSTALL WATTPAD DALAM FON (╥﹏╥) NI AKU BARU INSTALL BALIK AMPUN GAIS
          
          Sebelum ni aku taip dalam laptop so yeh— uuhuhuhuhu
          
          _(:3」∠)_

Kuroo_12

coretan merapu part 2~
          
          
          - khamis ni addmath yahuuuuu *pengsan*
          
          - chemistry tadi ok la boleh jawab walaupun banyak merapu huhhuhu
          
          - apex legends mobile version best (bagi aku)
          
          - aku main kejap je, nak claim daily items T-T jangan ghisau aku study HAHAHAHAHA
          
          
          tu je kot....sekian

Kuroo_12

some random fact/rant di tengah-tengah malam ni
          
          
          - dah 5 tahun aku tak tukar background image profile aku HAHAHAHAHAHA
          
          
          - SPM dah nak habis :)
          
          - aku belum buat ujian bertutur bm dengan ujian mendengar sebab haritu kena 
          kuarantin
          
          - math lagi susah dari bio dengan fizik :')
          
          - aku tak kisah pasal followers, nak follow, sila. kalau tak nak, takpe. aku tak kisah. 
          nak unfollow pun silakan, aku tak kisah
          
          - aku tak berminat sangat untuk followback orang. kalau terdesak sangat nak kena follow, bagitahu. nanti aku folllowback
          
          - thank you sebab sudi baca cerita aku yang tak seberapa tu. aku sangat hargai :)
          
          
          sekian sahaja coretan untuk malam ni

aliy_aliyana

YEAHH BINI TAMAKI!!
            
            aku masih teringat anda jikalau pasal Tamaki lolol (◕ᴗ◕✿)
Reply

Kuroo_12

@aliy_aliyana || BINI TAMAKI- HAHHAHAHAHHHA HELPPPP
            
            BTW THANK YOUUUU YEAAAAAA
Reply

aliy_aliyana

ANDA BOLEEHHH
Reply

Kuroo_12

Aku masih hidup :D

Kuroo_12

@Author_Zi || hiks terharu >,< syg awak jugakkk
Reply

Author_Zi

[@Kuroo_12] Thanks awak.. sayang awak <33 awaklah antara manusia yg ada di contact saya selama ni Hikzz
            
            I know tiber
Reply

Kuroo_12

@Author_Zi || awak stay strong ya awak
Reply