Mislim da je konačno došlo vreme da promenim ovaj opis. Ovaj put ću da se potrudim da povraćate u agoniji dok prevrćete u isto vreme očima na moje gluposti.

Zovem se Zorana, imam 16 godina, iz Srbije sam i mislim da sve to znate.n

Smatram sebe nežnim cvetićem koji se s mukom nosi sa svojim unutrašnjim demonima i spoljašnjim patnjama... Volim poeziju, klasičnu muziku i druge fensi stvari. Izraziti sam filantrop i...

Ok, ovo se zove laganje. Da pređemo na istinite činjenice.
Iako svi kad vide moju crvenu kosu i odsutan stav pomisle da slušam težak rok, ja sam veliki ljubitelj repa. Glumim kako volim da izlazim iako mi se stomak prevrće od mejnstrim muzike. Iako zvuči štreberski, volim da učim. Zaista. Ako me zanima, naravno. Obožavam da čitam, pišem (zar ta dva nisu očekivana), da crtam i upoznajem nove ljude. Baš zato se ne ustručavajte da se javite.

Što se tiče zahteva za čitanje, molim vas da ih ne šaljete tokom školske godine jer zaista nema šanse da pročitam s pažnjom, tako da možete da očekujete samo votove, a znam koliko svi pre svega žele iskreno mišljenje.

To bi bilo to. Nadam se da ćemo se fino družiti, drugari :) (zvučim kao neki psiho, right?)
  • Srbija
  • JoinedApril 6, 2015


Last Message
SweetyEvil SweetyEvil Jul 17, 2017 05:15PM
https://www.wattpad.com/438550950-talent-search-season-1-round-1-slow-dance-entriesKo želi, može na ovom linku da glasa za moj rad pod prijavom 24, naravno ako vam se svidi, a naravno i za sve ostal...
View all Conversations

Stories by ZZ
Blue by SweetyEvil
Blue
Jer mi je plava omiljena boja cover by badass_
ranking #141 in shortstory See all rankings
Kristalna nebesa by SweetyEvil
Kristalna nebesa
Da li se i tebi, ako zaklopiš oči, čini da se ništa promenilo nije?
ranking #33 in shortstory See all rankings
Bez straha by SweetyEvil
Bez straha
"U svakoj situaciji treba biti bez straha. Šteta što ja nisam bio tog dana."