Dames en heren,

Onze excuses voor het afwezig zijn en het niet meer updaten van de grote coverwedstrijd. Het spijt ons enorm, een aantal mensen van ons team hebben examens gehad of een drukke tentamen periode achter de rug. (Zitten er eigenlijk nog midden in, yay.)

Daarnaast is het bijhouden van een account zoals dit geen makkelijke taak, ik doe (@bbluememory) veel zelf en kan dat ook niet altijd combineren met mijn agenda.

Omdat er nu al zo'n gigantische pauze in de grote coverwedstrijd zit hebben we besloten dat 'Game of covers' wordt gecancelled. Als jouw cover nog niet geplaatst is, kan je je feedback opvragen door ons een dm te sturen en dan sturen wij je de feedback terug!

Het spijt ons enorm, qua tijd is het niet meer te doen. We hopen dat jullie het begrijpen.

Misschien tot ooit,

Het Unity Team

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WELKOM BIJ DE UNITY OF GRAPHICS!

⇢ Wij zijn een groep grafische designers die dit account hebben opgezet om de kunst van het maken van allerlei graphics te promoten. Door middel van een aantal boeken die wij online hebben staan; graphic feedback, coverwestrijden, graphic wattys, unity worthy etc.

⇢ Dit account bestaat uit een aantal geweldige graphic designers, die allemaal ervaring hebben in de kunst van graphics.

⇢ Help ons door het verspreiden zodat dit account nog grootser gevierd kan worden! Dit kan je doen door de hashtag #UnityOfGraphics en @UnityOfGraphics zoveel mogelijk te delen met je vrienden en volgers!

C O N T A C T
UnityofGraphics@gmail.com
Privé bericht
  • Onder je bed
  • JoinedFebruary 23, 2017


Last Message
UnityOfGraphics UnityOfGraphics Jun 06, 2018 02:51PM
Dames en heren,Onze excuses voor het afwezig zijn en het niet meer updaten van de grote coverwedstrijd. Het spijt ons enorm, een aantal mensen van ons team hebben examens gehad of een drukke tentame...
View all Conversations

Stories by HIATUS
Game of Covers | GECANCELLED by UnityOfGraphics
Game of Covers | GECANCELLED
Zoals je misschien uit de titel had gehaald is dit een coverwedstrijd met een fantasy thema, namelijk game of...
ranking #4 in writingcontest See all rankings
Unity of Graphics by UnityOfGraphics
Unity of Graphics
UNITY OF GRAPHICS, klinkt als een chique naam toch? Nou, zo extreem is het nou ook weer niet. Wij zijn een gr...
ranking #13 in contest See all rankings
1 Reading List