Assalamualaikum, Hai,
wanna follow me? I will follow you back,okey!!
Novel yang saya publish ni sebenarnya dah bertahun saya reka dalam buku saya. Masih belum complete atas kekurangan idea dan kesuntukan waktu.
Harap korang dapat tolong saya.
Saya nak ingatkan juga janganlah ada yang copy and paste cerita saya ni. Cerita ini adalah datang dari otak saya sendiri. Okey, nice to meet you!
(follow,read,vote and comment) Ig: ainbalqisdaud
  • In your liver
  • JoinedDecember 25, 2023


Last Message
ainsangah ainsangah Jun 03, 2024 01:45PM
Assalamualaikum, author dah publish 1 chapter for dangerous live tu. Baca tau. Don't forget to vote and comment ❤️ https://www.wattpad.com/story/362175388?utm_source=android&utm_medium=link&utm_conte...
View all Conversations

Stories by Flower_Girls
DANGEROUS LOVE (OG) by ainsangah
DANGEROUS LOVE (OG)
*MY SECOND NOVEL* "Kenapa kau seksa aku macam ni, huh? Tolonglah lepaskan aku. Aku merayu sangat...&quot...
ranking #159 in thriller See all rankings
KPOP GIRL TO BE KPOP IDOL  (OG) by ainsangah
KPOP GIRL TO BE KPOP IDOL (OG)
*MY FIRST NOVEL* Is Nadia, seorang gadis yang bercita-cita untuk menjadi seorang idola kpop. Namun ianya buka...
ranking #29 in konflik See all rankings
3 Reading Lists